Curs: Inspector/referent Resurse Umane

imagine INSPECTOR/REFERENT RESURSE UMANE
700 RON
Sună acum: 0722368648

Curs: Inspector/referent Resurse Umane

Curs de specializare // Autorizat

Constanta, jud. Constanta // Pret: 700 RON


Data incepere: 06/11/2021
Perioada inscrieri: 04/10/2021 - 05/11/2021
Organizator: Asociața A.S.F.P.
Data ultimei actualizari: 04/10/2021

Inspectorul/referentul resurse umane isi desfasoara activitatea in cadrul institutiilor publice sau private, in toate organizatiile care au personal angajat pe baza de contract individual de munca, indiferent de forma de organizare juridica sau poate sa isi desfasoare activitatea si ca persoana fizica autorizata.
Prezentare curs
Participanții la programul de formare profesională trebuie să fie minim absolvenți de liceu, cu sau fără diploma de bacalaureat.Inspectorul Resurse Umane / Referentul Resurse Umane realizează următoarele sarcini:întocmește documentele de evidența personalului și documentele ce țin de evidența muncii într-o organizație;gestinează și arhivează toate documentele de evidența personalului și de evidența muncii în societatea în care își desfășoară activitatea;consiliază personalul angajat și potențialii candidați la angajare referitor la desfășurarea relațiilor de muncă și a documentelor ce trebuiesc întocmite;identifică necesarul de personal și întocmește documentele care urmează a fi utilizate în desfășurarea procesului de recrutare și selecție de personal;întocmește Registrul general de evidență a salariaților și îl transmite către Inspectoratul Teritorial de Muncă;în cazul organizațiilor cu un număr mai mic de personal, inspectorul/referentul de resurse umane întocmește ștatul de plată pentru personalul angajat și documentele aferente ștatului de plată;întocmește și gestioneză baza de date de personal.
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Asociața A.S.F.P.

logo Asociața A.S.F.P.

Adresa: B-dul Al. Lăpușneanu nr.1 (parterul casei de cultură, la Cursuri de Calificare), Constanta, jud. Constanta
E-mail contact firma: office@asistentasiformare.ro
Descriere:

Asociația de Dezvoltare pentru Asistență Socială și Formare Profesională (Asociația A.S.F.P.) este persoană juridică fără scop patrimonial și este înființată în anul 2016 prin dorința membrilor fondatori de a crește calitatea resursei umane precum și calitatea în domeniul formării profesionale.

 Printr-o abordare creativă și eficientă Asociația A.S.F.P. urmărește, pe de o parte ca toți beneficiarii cursurilor absolvite (în prezent peste 1600 absolvenți) să demonstreze profesionalism în munca desfășurată atât în calitate de administratori ai propriilor afaceri, cât și în calitate de angajați, iar pe de altă parte să prevină și să combată marginalizarea socială, abuzul, neglijarea și discriminarea de orice formă în scopul creșterii calității vieții oamenilor indiferent de vârstă, gen, etnie, religie sau categorie socială.

Asociația A.S.F.P. are în componența ei specialiști în diverse domenii privind formarea profesională continuă a adulților și asistență socială.

În acest sens, specialiștii Asociației A.S.F.P. dețin o vastă experiență și competențe în domenii precum: asistență socială, securitate și sănătate în muncă, situații de urgență, construcții, contabilitate, resurse umane etc, formarea profesională fiind una de...
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0722368648

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput