Curs: Inspector Resurse Umane Gratuit - Locuri limitate!

imagine Inspector Resurse Umane Gratuit - Locuri limitate!
gratuit
Sună acum: 0772.028.393, 0772.028.393

Curs: Inspector Resurse Umane Gratuit - Locuri limitate!

Curs de specializare // Autorizat

Bucuresti Sector 6, jud. Bucuresti // Curs gratuit


Data incepere: 05/10/2020
Perioada inscrieri: 10/09/2020 - 05/10/2020
Data ultimei actualizari: 23/09/2020

Pe fondul fluctuațiilor continue a angajaților din foarte multe domenii, angajatorii au nevoie din ce în ce mai mult de specialiști în recrutare și în gestionarea resurselor umane. Conform ultimelor modificări în domeniu, angajatorii vor avea 2 alternative: fie vor angaja specialiști (cu calificări în resurse umane), fie vor avea contracte de asistare de către un profesionist în legislația muncii.
Prezentare curs

VREI O CARIERA FRUMOASĂ ȘI DE VIITOR? 


Ești fără loc de muncă și nu știi încotro s-o mai apuci pentru a reuși să ajungi la un interviu. Te gândești cum să-ți faci CV-ul cât mai atractiv și convingător. Ai o diploma de 12 clase, ai chiar și un masterat dar tot nu reușești să te angajezi. 


Cursul nostru de Inspector resurse umane iți rezolvă problema și iți sporește șansele de angajare. Îți maximizează cunoștințele și abilitățile în comunicare, iți dezvoltă relațiile interumane. 

Îți arată cum sa-ți concepi CV-ul și te învață cum să privești un posibil angajat de partea cealaltă a biroului, din poziția recrutorului după ce te-ai angajat în domeniu.

Cursul nostru va asigura cunoștințele si tehnicile practice utile în gestionarea resurselor umane, conform noilor tendințe privind rolul pe care îl au specialiștii acestui domeniu.

La curs se prezintă diversele metode și proceduri privind procesul prin care organizația își recutează, angajează, derulează și încetează raporturile de munca cu salariații.

Agenda cursului:

Izvoarele și legile ce reglementează procesul muncii, interacțiunea dintre ele

Modalități de organizare a companiilor și a departamentului/compartimentului/activității de resurse umane, profesii adiacente

Documentele folosite în activitatea de gestionare a resurselor umane – exerciții practice, simulări situații

Prezentarea programului REVISAL, utilizarea acestuia in cadrul departamentului de resurse umane

Contractul Individual de munca și fisele de post – tipuri CIM, conținut și legislația aferenta ( concedii, preaviz, loc munca, drepturi, obligații, notificare, suspendare, încetare, etc.) - aplicații practice

Procesele și procedurile privind recrutarea ( tipuri și canale de recrutare, modalități de elaborare eficienta a CV, limbaj trup interviu, altele), angajarea, evaluarea performantei, sancționarea, formarea / training in-house de personal, reorganizarea, administrarea personalului etc. – aplicații practice, diferențe și utilitatea lor pe piață

Salarizarea și elaborarea diferitelor programe de compensații și beneficii pentru atragerea personalului competent

Regulamentul Intern

Legislație utila – concediu creștere copil, pensionarea, sănătatea și securitatea în muncă, exemple de implicare a protecției datelor ( GDPR ) în cadrul HR

Inspectorul resurse umane, prin poziția pe care o deține în cadrul departamentului de resurse umane, participa activ la gestionarea resurselor umane prin implicarea directa în procesul prin care organizația își recrutează, angajează, derulează și încetează raporturile de munca cu salariații.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ANEODEi - Cursuri de Specializare si Perfectionare

logo ANEODEi - Cursuri de Specializare si Perfectionare

Adresa: Nicolae Filimon, Bucuresti Sector 6, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@aneodei.ro
Descriere:

Oferim cursuri pentru toate nivelele, de la incepatori la avansati, si pentru toate formele de invatare in grupuri sau privat. Preturile variaza in functie de durata si marimea cursului si in functie de diploma obtinuta.

Centrul nostru este autorizat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului pentru organizarea de cursuri de specializare, cursuri de calificare si cursuri de perfectionare.
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0772.028.393 0772.028.393

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput