Curs: Inspector resurse umane

imagine Inspector resurse umane
700 RON
Sună acum: 0262276970
0760686860

Curs: Inspector resurse umane

Curs de perfecţionare // Autorizat

Baia Mare, jud. Maramures // Pret: 700 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 60 ore
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari: 08/08/2017

Inspectorul de resurse umane, prin pozitia pe care o detine în cadrul departamentului de resurse umane, participa activ la gestionarea resurselor umane prin implicarea directa în procesul prin care organizatia îsi recruteaza, angajeaza, deruleaza si înceteaza raporturile de munca cu salariatii.
Prezentare curs

Resursele umane reprezinta factorul cel mai important intr-o companie. Intocmirea unei echipe omogene, cu personal de specialitate contribuie cu succes la obiectivele financiare ale unui bussines. Personalul necesita o atentie sporita iar gestionarea eficienta a acestor resurse este un atu important pentru orice companie. Capacitatile si calitatea resurselor umane sunt definitorii pentru rezultatele obtinute.

Inspectorul de resurse umane are un rol extrem de important, mai ales in companiile cu multi angajati. Acesta face parte din departamentul de resurse umane si este responsabil de gestionarea optima a angajatilor. In fisa postului unui inspector de resurse umane sunt scrise o multime de sarcini de indeplinirea carora depinde foarte mult colaborarea buna intre angajator si angajat.


Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Fundatia APT International

Adresa: B-dul REPUBLICII NR. 2, Baia Mare, jud. Maramures
Telefon: 0262276970
E-mail contact firma: apt.baiamare@yahoo.com

Descriere:

Fundatia a fost constituita ca un cadru legal de intarire a colaborarii si de actiune in comun a tuturor persoanelor, institutiilor si organizatiilor de stat si particulare, pentru promovarea calitatii vietii individuale si colective.logo Fundatia APT International
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0262276970 0760686860

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.
Catre pagina de inceput