Curs: Insotitor de zbor

sigla Însoțitor de zbor
imagine Însoțitor de zbor
gratuit
Sună acum: 0759676053, 0318609124

Curs: Insotitor de zbor

Curs de specializare // Autorizat

Drobeta Turnu Severin, jud. Mehedinti // Curs gratuit


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: We Learn Globally
Data adaugarii: 16/08/2019

Cursul îți va îmbunătăți cunoștințele și abilitățile și îți va crește șansele de a obține un loc de muncă în această industrie interesantă. Vă va permite să lucrați ca echipaj de cabină aeriană în sectorul aviației. Cursul vă permite să învățați, să dezvoltați și să practicați abilitățile necesare pentru angajarea în sectorul aviației.
Prezentare curs

We Learn Globally este o agenție de recrutare ce ofera tinerilor romăni informații și consiliere pentru admiterea la instituții de învățământ superior din Marea Britanie. În ultimii ani, noi și partenerii noștri am fost una dintre principalele surse de recrutare a studenților pentru numeroase universitati de top din Marea Britanie.


Cunoștințele noastre despre sistemul educațional din Marea Britanie și numărul instituțiilor de învățământ cu care colaborăm ne permite să oferim studenților informații și consiliere de la începutul până la sfârșitul procesului de admitere.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

We Learn Globally

logo We Learn Globally

Adresa: Bulevardul Corneliu Coposu 6-8, Bucuresti Sector 3, jud. Bucuresti
Telefon: 0759676053
Descriere:

We Learn Globally este o companie de recurtare studenti pentru cele mai prestigioase Universitati din Marea Britanie si Canada! 

În ultimii ani, noi și partenerii noștri am fost una dintre principalele surse de recrutare a studenților pentru multe universități din Regatul Unit.

Prezența noastră internațională, experiența, personalul și tehnicile de marketing eficiente ne permit să recrutam cei mai buni studenți din întreaga lume.

We Learn Globally doreste sa stabileasca relatii durabile cu partenerii si clientii sai. Acest angajament asigură că, chiar și în perioadele dificile, reusim să oferim rezultate care depășesc așteptările.

Colaborarea de lunga durata cu Institutiile de Invatamant demonstrează încrederea în serviciile noastre. Membrii echipei noastre sunt pasionați de a ajuta clienții noștri pe parcursul procesului de admitere.
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0759676053 0318609124

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput