Curs: Inscrie-te acum la Programul Diploma Profesionala in Managementul Proiectelor!

imagine Inscrie-te acum la Programul Diploma Profesionala in Managementul Proiectelor!
990 RON
Sună acum: 0751291142

Curs: Inscrie-te acum la Programul Diploma Profesionala in Managementul Proiectelor!

Curs de calificare // Autorizat

Bucuresti Sector 2, jud. Bucuresti // Pret: 990 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 120 zile
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: CODECS
Data ultimei actualizari: 04/01/2018

Prima sesiune 2018: Ianuarie - Aprilie 2018 CODECS organizeaza programul Diploma Profesionala in Managementul Proiectelor. CODECS are o traditie de peste 15 ani pe piata programelor de Project Management din Romania. Peste 10 000 de manageri au absolvit cursurile CODECS de Management de Proiect.
Prezentare curs

In perioada ianuarie – aprilie 2018 CODECS organizeaza programul Diploma Profesionala in Management de Proiect.

Scopul principal al programului este acela de a dezvolta o cultura organizationala orientata pe PROIECTE care sa creasca performanta manageriala a firmei si competitivitatea in piata. Programul este proiectat pentru urmatoarele OBIECTIVE:

1. Intelegerea rolului de MANAGER de PROIECT de catre grupul tinta in contextul unei culturi organizationale orientata catre management de proiect.

2. Insusirea celor mai moderne cunostinte, metode si instrumente pentru a obtine o mai buna performanta in managementul proiectelor.

3. Integrarea departamentelor firmei in serviciile complexe pe care aceasta le furnizeaza clientilor sai, intelegerea acestor servicii sub forma unui proiect.

4. Formarea de abilitati pentru Managerii de Proiect si membrii echipelor de proiect;


Ce veti obtine parcurgand acest program:

o Accesul la un curs acreditat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari si dezvoltat pe baza competentelor din standardul ocupational manager de proiect, astfel incat fiecare particpant care finalizeaza cu succes acest curs sa poata sa isi desfasoare activitatea in cadrul proiectelor;

o Certificatul ANC care permite exercitarea profesiei de MANAGER PROIECT (cod COR 242401) - in urma absolvirii cu succes a cursului si a evaluarii competentelor dobandite. Evaluarea se face de catre o comisie mixta formata din reprezentanti ai Autoritatii Nationale pentru Calificari si reprezentanti CODECS.

o Materiale de curs dezvoltate pe baza metodologiei PMI (Project Management Institute)

° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

Programul educational are un pronuntat caracter interactiv iar metoda de studiu imbina activitatile in classroom cu cele online si proiectele individuale cu cele de grup, urmarindu-se astfel atat schimbul de experienta cu tutorii si cu colegii, cat si stimularea creativitatii cursantilor.

Programul este astfel organizat incat cursantii nu trebuie sa isi intrerupa activitatea profesionala.


Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro, iar pentru calendarul cursurilor open 2018 http://www.codecs.ro/calendar-cursuri. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork.

Construieste-ti cariera in management de proiect alaturi de CODECS!

Te asteptam!


Inscriere si derulare curs
Despre organizator

CODECS

Adresa: str. Agricultori nr. 37-39, Bucuresti Sector 2, jud. Bucuresti
Telefon: +40729729622
E-mail contact firma: monica.ban@codecs.ro
Website: www.codecs.ro

Descriere:
Infiintata in 1993, CODECS este compania cu cea mai bogata traditie in domeniul educatiei de business din Romania, avand peste 20 de ani de experienta in livrarea de programe de pregatire profesionala si personala a adultilor. Alaturi de o prestigioasa universitate din Marea Britanie CODECS a oferit programe de dezvoltare manageriala pentru mai bine de 20.000 de cursanti din intreaga tara, manageri de top in cele mai importante companii din Romania.

logo CODECS
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0751291142
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.
Catre pagina de inceput