Curs: Grafician Pc

imagine Grafician PC
1000 RON

Curs: Grafician Pc

Curs de perfecţionare // Autorizat

Constanta, jud. Constanta // Pret: 1000 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 150 ore in 30 zile
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari: 13/01/2022

Graficianul calculator se ocupă în principal cu realizarea machetelor grafice, executarea și adaptarea desenelor vectoriale, scanarea și prelucrarea imaginilor, montajul machetelor grafice, verificarea produselor finale.
Prezentare curs

Graficianul calculator se ocupă în principal cu realizarea machetelor grafice, executarea și adaptarea desenelor vectoriale, scanarea și prelucrarea imaginilor, montajul machetelor grafice, verificarea produselor finale.


Tipul programului: Perfecționare 

Cod C.O.R. (Clasificarea Ocupațiilor din România): 216613 

Certificat obţinut de absolvenți: Certificat de absolvire emis de ANC (Ministerul Muncii și Justiției Sociale și Ministerul Educației Naționale) însoțit de un Supliment descriptiv al certificatului. Aceste certificate, traduse legalizat și apostilate (apostila de la Haga), sunt recunoscute oficial și în țările din Uniunea Europeană. [certificat de absolvire] [supliment certificat] 

Autorizația deținută de CFP Don Bosco: Seria CT Nr. 001342 din 25.06.2015 

Durata de pregătire: 150 h, din care: pregătire teoretică 50h și pregătire practică 100h; se extinde pe o perioadă de 2-3 luni. 

Preț curs: 1000 lei. Beneficiați de 10% reducere la achitarea integrală a cursului (Preț: 900 lei). În preț sunt incluse taxa de pre-înscriere, prețul cursului, suportului de curs electronic și taxa de examinare. Nu se vor aplica alte taxe. 

POSIBILITATE DE PARTICIPARE ONLINE!


Module

Modulul 1 - Grafică vectorială (CorelDraw)

Modulul 2 - Grafică de tip raster (Photopea/Photoshop)

Condiţii de acces: Se pot înscrie absolvenți ai învățământului liceal, cu sau fără diplomă de bacalaureat. 

Orar: De obicei după orele 17:00 (se va stabili de comun acord între cursanți, formator și CFP Don Bosco), 2-3 ședințe pe săptămână a câte 2-3 h/ședință. 

Materiale de curs: Se asigură suport de curs în format electronic și alte materiale pregătite de formatori. 

Modalităţi de evaluare: Cursanții vor fi testați periodic pentru a li se verifica nivelul de competențe dobândite. Evaluarea finală se va face prin acordarea de note de către o comisie de examinare, pe baza unui test scris de cunoștințe teoretice generale și a unei probe practice. 

Website oficial: www.cursuridonbosco.ro

Telefon: 0726626345

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Centrul de Formare Profesionala Don Bosco

logo Centrul de Formare Profesionala Don Bosco

Adresa: STR. VENIAMIN COSTACHE, Nr. 66, Constanta, jud. Constanta
E-mail contact firma: cursuriconstanta@donbosco.ro
Descriere:

Centrul de Formare Profesională Don Bosco este un serviciu educativ din cadrul Fundaţiei Giovanni Bosco care oferă cursuri sociale şi de informatică.
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0726626345
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput