Curs: Formator

imagine FORMATOR
1000 RON
Sună acum: 0730102899

Curs: Formator

Curs de specializare // Autorizat

Baia Mare, jud. Maramures // Pret: 1000 RON


Data incepere: 15/10/2021
Perioada inscrieri: 30/09/2021 - 14/10/2021
Organizator: EDUCONS
Data ultimei actualizari: 30/09/2021

Ești foarte bun specialist într-un anumit domeniu? Ti-ar face plăcere să-ți împărtășești cunoștințele și cu alte persoane? Știi că ai oportunitatea să-și completezi veniturile făcând ceva ce-ți place? Soluția este FORMATORUL. Formatorul este specialistul în formare care proiectează, derulează, evaluează programe de formare derulate în instituții specializate sau la locul de muncă.
Prezentare curs
Formatorul este specialistul în formare care proiectează, derulează, evaluează programe de formare derulate în instituții specializate sau la locul de muncă.Programul de formare are o durată de 180 de ore (60 ore teorie/120 ore practica) și se finalizează cu un examen în urma căruia se obține un Certificat de absolvire cu recunoaștere națională și internațională.Competențele dobândite sunt:1) Aplicarea prevederilor legale referitoare la formarea profesională a adulților 2) Realizarea analizei de nevoi privind formarea profesională a adulților 3) Respectarea eticii și a standardelor profesionale în formarea profesională a adulților 4) Evaluarea competențelor inițiale ale participanților la programul de formare 5) Aplicarea procedurilor de asigurare a calității activității de formare 6) Comunicarea și relaționarea în procesul de formare 7) Dezvoltarea lucrului în echipa implicată în procesul de formare 8) Gestionarea conflictelor 9) Organizarea activităților de formare 10) Proiectarea procesului de instruire 11) Elaborarea instrumentelor de evaluare 12) Realizarea activităților de formare teoretică 13) Realizarea activităților de formare practică 14) Gestionarea și administrarea resurselor specific procesului de formare 15) Organizarea procesului de evaluare a participanților la programul de formare 16) Efectuarea evaluării și furnizarea feedback-ului privind revizuirea procesului de formare 17) Analiza și comunicarea rezultatelor instruirii 18) Dezvoltarea personal continuă a formatorului                       
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

EDUCONS

logo EDUCONS

Adresa: bd. Unirii nr. 16, et.4, cam 14, Baia Mare, jud. Maramures
Telefon: 0730102899
E-mail contact firma: contact@educons.ro
Descriere:
CINE SUNTEM?

"EDUCONS", ( "educaţie" şi "consultanţă") a fost înfiinţată în anul 1999, după o experienţă de 5 ani, a reprezentantului firmei, în cadrul unei firme de prestigiu în acest domeniu, şi anume: Fiatest Centru Educaţional Bucureşti.


CE DORIM?

Societatea modernă presupune existenţa unor cetăţeni activi şi responsabili, dornici să se perfecţioneze şi să se autodepăşească. Dorim sa contribuim şi noi, prin serviciile pe care le oferim, la construirea societăţii moderne româneşti, pentru a-şi găsi locul binemeritat în marea familie europeană. Ne caracterizează entuziasmul şi suntem convinşi ca ne va ajuta să ajungem la destinaţie.

DE CE SA ALEGETI EDUCONS?

•PROGRAM FLEXIBIL
•CALITATE
•CONFIDENŢIALITATE
•SPECIALIĂTI
•PROMPTITUDINE
•SUPORT LOGISTIC
•ACOPERIRE TERITORIALĂ
•REDUCEREA FLUCTUALITAŢIILOR DE PERSONAL
•PREŢURI ACCESIBILE ŞI POSIBILITATEA PLĂŢII IN RATE
•PROFESORI CU EXPERIENŢĂ ÎN ACTIVITATEA CU ADULŢII
•PROFESIONALISM
Activitătile principale sunt:

Instruire în domeniul limbilor străine şi utilizării calculatoarelor;
Servicii în domeniul resurselor umane;
Servicii de traduceri şi interpretare;
Editarea cărţilor, broşurilor şi a altor publicaţii;
Activităţi de secretariat, dactilografie şi multiplicare;
Realizarea şi furnizarea de programe;
Activităţi de consultanţă în afaceri şi management;


Pri...


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0730102899

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul a adaugat un document suplimentar de interes pentru cei interesati in a participa la acest curs.

Vizualizeaza documentul

Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput