Curs: Diploma Profesionala in Managementul Vanzarilor

imagine Diploma Profesionala in Managementul Vanzarilor
990 EUR
Sună acum: 0751291142,
0212525182

Curs: Diploma Profesionala in Managementul Vanzarilor

Curs de specializare // Autorizat

Bucuresti Sector 2, jud. Bucuresti // Pret: 990 EUR


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 120 zile
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: CODECS
Data ultimei actualizari: 03/03/2018

In perioada februarie - mai 2018 CODECS organizeaza programul Diploma Profesionala in Managementul Vanzarilor.
Prezentare curs

In perioada februarie - mai 2018 CODECS organizeaza programul Diploma Profesionala in Managementul Vanzarilor.

Cum ajunge un manager de vanzari sa influenteze echipa astfel incat aceasta sa obtina rezultatele dorite de catre companie? Care este succesul si mai ales, care sunt acele abilitati care plaseaza managerul de vanzari intr-o pozitie cheie in companie?

O noua sesiune a programului Diploma Profesionala in Managementul Vanzarilor CODECS ofera raspunsuri si un ansamblu integrat de cunostinte de ordin managerial care sa aduca performanta managerului si echipei sale de vanzari.

Programul dezvolta abilitati si cunostinte relevante pentru managerii de vanzari astfel incat acestia sa se implice activ in stabilirea, directionarea si coordonarea proceselor de dezvoltare a portofoliului activitatilor de vanzari pentru produsele si serviciile organizatiei.

Programul educational are un pronuntat caracter interactiv iar metoda de studiu imbina activitatile in classroom cu cele online si proiectele individuale cu cele de grup, urmarindu-se astfel atat schimbul de experienta cu tutorii si colegii, cat si stimularea creativitatii cursantilor.


Acesta este organizat astfel incat cursantii nu trebuie sa isi intrerupa activitatea profesionala.


CE VETI OBTINE PARCURGAND ACEST PROGRAM?

o Accesul la un curs acreditat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari si dezvoltat pe baza competentelor din standardul ocupational manager de operatiuni, astfel incat fiecare participant care finalizeaza cu succes acest curs sa poata sa isi desfasoare activitatea in cadrul proceselor din organizatie;

o Certificatul ANC care permite exercitarea profesiei de DIRECTOR DE VANZARI (cod COR 112018)) - in urma absolvirii cu succes a cursului si a evaluarii competentelor dobandite. Evaluarea se face de catre o comisie mixta formata din reprezentanti ai Autoritatii Nationale pentru Calificari si reprezentanti CODECS.


Pentru inscrieri si informatii despre programe, un consultant CODECS iti sta la dispozitie la sediul din Str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau prin e-mail: training@codecs.ro.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

CODECS

Adresa: str. Agricultori nr. 37-39, Bucuresti Sector 2, jud. Bucuresti
Telefon: +40729729622
E-mail contact firma: monica.ban@codecs.ro
Website: www.codecs.ro

Descriere:
Infiintata in 1993, CODECS este compania cu cea mai bogata traditie in domeniul educatiei de business din Romania, avand peste 20 de ani de experienta in livrarea de programe de pregatire profesionala si personala a adultilor. Alaturi de o prestigioasa universitate din Marea Britanie CODECS a oferit programe de dezvoltare manageriala pentru mai bine de 20.000 de cursanti din intreaga tara, manageri de top in cele mai importante companii din Romania.

logo CODECS
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0751291142 0212525182
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.
Catre pagina de inceput