Curs: Diploma Profesionala in Managementul Proiectelor

imagine Diploma Profesionala in Managementul Proiectelor
990 EUR
Sună acum: +40723469994

Curs: Diploma Profesionala in Managementul Proiectelor

Curs de perfecţionare // Autorizat

Bucuresti Sector 2, jud. Bucuresti // Pret: 990 EUR


Data incepere: 22/06/2019
Perioada inscrieri: 04/06/2019 - 15/06/2019
Organizator: CODECS
Data ultimei actualizari: 12/06/2019

Programul are durata de 4 luni si imbina tutorialele in sala cu activitatile online, proiecte individuale si de grup. Scopul programului este acela de a dezvolta o cultura organizationala orientata pe PROIECTE care sa creasca performanta manageriala a firmei si competitivitatea in piata.
Prezentare curs

CODECS organizeaza o noua sesiune Diploma Profesionala in Managementul Proiectelor , un program Business School cuprinzător și interactiv, care reprezintă o introducere în managementul modern al proiectelor și este ideal pentru oricine este nou în profesie sau are nevoie de o reînnoire în cele mai bune practici de management de proiect.

Managementul de proiect are ca scop eficiența și eficacitatea și în acest program veți învăța conceptele, tehnicile și procesele care vă vor ajuta să conduceți proiecte cu succes și să vă motivați echipa. În cadrul cursului, sunt tratate tehnici moderne referitoare la selectarea, inițierea, planificarea, executarea, monitorizarea și controlul proiectelor.

Domeniului de aplicare, Timpului și Costului sunt integrate cu Managementul Valorilor Obținute (EVM), pentru monitorizarea și estimarea cu precizie a rezultatelor proiectului.

Acest curs este destinat managerilor de proiect, managerilor de proiect asociați și membrilor echipei de proiect pentru a-și construi cunoștințele și abilitățile, instrumentele și tehnicile pentru succesul rezultatelor proiectului.

Programul este recunoscut ca oferind pregatire valida in Managementul Proiectelor de catre Asociatia Project Management Romania (APMR), afiliata la International Project Management Association (IPMA) Elvetia

Aflați conceptele și tehnicile manageriale care vă vor ajuta să obțineți rezultatele dorite!

Accesati pagina cursului https://www.codecs.ro/diploma-profesionala-in-managementul-proiectelor


Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta la numarul de telefon 021 252 51 82/3/4 sau pe adresa de E-Mail training@codecs.ro

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

CODECS

logo CODECS

Adresa: str. Agricultori nr. 37-39, Bucuresti Sector 2, jud. Bucuresti
Telefon: +40729729622
E-mail contact firma: monica.ban@codecs.ro
Website: www.codecs.ro
Descriere:
Infiintata in 1993, CODECS este compania cu cea mai bogata traditie in domeniul educatiei de business din Romania, avand peste 20 de ani de experienta in livrarea de programe de pregatire profesionala si personala a adultilor. Alaturi de o prestigioasa universitate din Marea Britanie CODECS a oferit programe de dezvoltare manageriala pentru mai bine de 20.000 de cursanti din intreaga tara, manageri de top in cele mai importante companii din Romania.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: +40723469994

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.
Catre pagina de inceput