Curs: Designer pagini web

imagine Designer pagini web
3500 RON

Curs: Designer pagini web

Curs de calificare // Autorizat

Constanta, jud. Constanta // Pret: 3500 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 1080 ore in 30 zile
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari: 23/12/2020

Designerul de pagini web este persoana care crează un site web începând de la conceperea structurii, funcţionalităţilor şi interfeţei grafice pana la programarea web şi introducerea conţinutului: imagini, texte, fişiere şi alte elemente.
Prezentare curs

Despre curs

Tipul programului: Calificare


Certificat obţinut de absolvenți: Certificat de calificare emis de ANC (Ministerul Muncii și Justiției Sociale și Ministerul Educației Naționale) însoțit de un Supliment descriptiv al certificatului. Aceste certificate, traduse legalizat și apostilate (apostila de la Haga), sunt recunoscute oficial și în țările din Uniunea Europeană. [certificat de calificare] [supliment certificat] 


Durata de pregătire: 1080 h, din care: pregătire teoretică 360h și pregătire practică 720h; se extinde pe o perioadă de 7-8 luni. Există și posibilitatea reducerii numărului de ore până la max. 50% în cazul când se constată că nivelul de cunoștințe inițial este suficient pentru această raționalizare. 


Preț curs: 3.500 lei. În preț sunt incluse taxa de pre-înscriere, prețul cursului, suportului de curs electronic și taxa de examinare. Nu se vor aplica alte taxe.

Orar: De obicei după orele 17:00 (se va stabili de comun acord între cursanți, formator și CFP Don Bosco), 2-3 ședințe pe săptămână a câte 2-3 h/ședință.

POSIBILITATE DE PARTICIPARE ONLINE!

Module:
Modulul 1 - Introducerea informațiilor și datelor în formate electronice 
Modulul 2 - Spațiul World Wide Web 
Modulul 3 – HTML 
Modulul 4 - Editor pagini web
Modulul 5 - Dreamweaver
Modulul 6 - PHP - MySQL
Modulul 7 – FileZilla

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Centrul de Formare Profesionala Don Bosco

logo Centrul de Formare Profesionala Don Bosco

Adresa: STR. VENIAMIN COSTACHE, Nr. 66, Constanta, jud. Constanta
E-mail contact firma: cursuriconstanta@donbosco.ro
Descriere:

Centrul de Formare Profesională Don Bosco este un serviciu educativ din cadrul Fundaţiei Giovanni Bosco care oferă cursuri sociale şi de informatică.
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0726.626.345
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput