Curs Zidar, Pietrar, Tencuitor

imagine Curs Zidar, Pietrar, Tencuitor
900 RON
Sună acum: 0722582736, 0241 618268

Curs Zidar, Pietrar, Tencuitor

Curs de calificare // Autorizat

Constanta, jud. Constanta // Pret: 900 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data adaugarii: 02/09/2019

Organizam cursuri de calificare Zidar, Pietrar, Tencuitor, valabil national si international, cu durata de 4,5 luni. Constanta - Casa de Cultura, etaj 2, camera 60 (intrarea prin spatele cladirii, pe la birouri, vis-a-vis de magazinul 'Piese auto", vezi foto).
Prezentare curs

Zidarul, Pietrar, Tencuitor executa elemente de constructii (pereti portanti, neportanti, de compartimentare, stalpi, arce, bolti, cupole, canale, camine, etc.) din zidarii de complexitati diferite folosind pietre naturale sau artificiale confectionate din materiale arse (caramizi, blocuri ceramice etc.) sau nearse (formate din amestecul unuia sau a mai multor materiale de baza cu un liant) sub forma de monolit sau de blocuri, prin asezarea lor in randuri orizontale si imbinarea lor dupa anumite reguli, folosind un liant (mortar) pentru legarea acestora, verifica si corecteaza defectele de executie.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Formare Profesionala DAL

logo Formare Profesionala DAL

Adresa: B-dul Al. Lapusneanu nr. 1, Constanta, jud. Constanta
Telefon: 0722582736
E-mail contact firma: fpdal@yahoo.com
Descriere:

Cu o activitate in domeniul de formare profesionala de peste 20 ani, va stam la dispozitie cu numeroase cursuri de calificare, specializare, perfectionare sau initiere. 
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0722582736 0241 618268

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput