Curs Tehnici de vanzare si negociere - pe aplicatia ZOOM

imagine Curs Tehnici de vanzare si negociere - pe aplicatia ZOOM
gratuit
Sună acum: 0721.929.343

Curs Tehnici de vanzare si negociere - pe aplicatia ZOOM

Training / Dezvoltare personala

Online // Curs gratuit


Data incepere: 22/06/2021
Perioada inscrieri: 09/06/2021 - 18/06/2021
Organizator: SMART Europe 2020
Data adaugarii: 09/06/2021

Catre: Angajatii din Microintreprinderi, Intreprinderi Mici si Mijlocii Referitor la: OFERTA PROGRAME GRATUITE DE PERFECTIONARE PENTRU ANGAJATII SECTORULUI PRIVAT
Prezentare curs

Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Prahova in parteneriat cu As. SMART EUROPE 2020 si Aleron Training Center invita angajatii sa participe, prin intermediul proiectului HR Technology POCU/464/3/12/127018, la sesiuni gratuite de perfectionare profesionala derulate online, unde vor putea lamuri punctual, problemele cu care se confrunta in activitatea curenta.

▶ 22.06.2021 - 08.07.2021 Tehnici de vanzare si negociere

Cursul se adreseaza persoanelor angajate in Microintreprinderi, Intreprinderi Mici si Mijlocii din regiunea Sud Muntenia (judetele Prahova, Arges, Calarasi, Dambovita, Ialomita, Giurgiu, Teleorman).

Criterii de eligibilitate pentru un angajat care doreste sa participe la acest curs:

- sa aiba domiciliul sau resedinta intr-unul din judetele Prahova, Calarasi, Arges, Dambovita, Ialomita, Giurgiu, Teleorman

- sa nu detina o functie de conducere, de management strategic sau sa-si desfasoare activitatea in departamentul de resurse umane.Inscriere si derulare curs
Despre organizator

SMART Europe 2020

logo SMART Europe 2020

Adresa: str. Gheorghe Grigore Cantacuzino, nr. 25C, Ploiesti, jud. Prahova
E-mail contact firma: adriana.horne@smarteurope.ro
Descriere:

Smart Europe 2020 reprezintă o echipă de experți dedicați profesionalismului, care perseverează în dezvoltarea personală și profesională și în valorificărea potențialului societății romanești.

Echipa SMART are experiența în scrierea și implementarea proiectelor în domeniile resurselor umane, dezvoltării mediului de afaceri, cercetării, IT&C.

Proiecte actuale:

Smart Europe 2020 este partener în cadrul a două proiecte, derulate la nivelul Regiunii Sud Muntenia:

  • HR Technology
  • START Training IMM,

finanțate din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) în cadrul Axei: Locuri de muncă pentru toți

Scopul proiectelor presupune încurajarea IMM-urilor în susținerea creșterii competitivității angajațiilor prin participarea la programe și cursuri de formare profesională continuă.

Dacă vrei să afli mai multe despre activitatea noastră, intră pe www.smarteurope.ro
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0721.929.343

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput