Curs Starter de Stewardese

imagine Curs Starter de Stewardese
1200 RON

Curs Starter de Stewardese

Workshop

Cluj-napoca, jud. Cluj // Pret: 1200 RON


Data incepere: 01/08/2020 // Durata: 24 ore in 3 zile
Perioada inscrieri: 01/07/2020 - 10/09/2020
Data ultimei actualizari: 12/07/2020

Cursul Starter reprezintă o experiență interactivă, adresată celor interesați să treacă cu brio de interviurile de recrutare ale companiilor aeriene comerciale. De-a lungul celor 3 zile de pregătire, cursanții vor parcurge toate etapele unui interviu, vor descoperi cum să se prezinte, cum să comunice și interacționeze cu recrutorii și colegii, ce înseamnă un dosar câștigător pentru interviuri.
Prezentare curs

Cursul Starter se desfășoară în limba engleză, cu explicații date și în limba română. Cursanții vor mai învăța termeni specifici aviației, vor exersa teste de engleză tipice unui interviu, își vor îmbunătăți partea de vorbit în public și vor acumula toate atuurile de care vor avea nevoie pe parcursul probelor. Cursanții vor parcurge astfel cele mai semnificative informații și exerciții practice necesare promovării și obținerii unei poziții de însoțitor de bord în cadrul acestora.


Cui se adresează cursul?
• Tuturor celor interesați să își înceapă cariera în industria aviației, în calitate de însoțitor de bord, și care nu au niciun fel de pregătire prealabilă;
• Celor care au participat în prealabil la interviuri de recrutare pe care nu le-au promovat, și își doresc o pregătire excepțională pentru viitoarele interviuri;
• Celor care doresc să își reia cunoștințele teoretice și practice de dinaintea unui interviu;
• Oricui ia în considerare o reconversie profesională și își dorește o pauză de la cariera actuală sau un start nou într-un domeniu pe cât de atractiv, pe atât de bine plătit.

Ce vei afla în cadrul cursului?
• Prezentarea fișei postului însoțitorului de bord;
• Scurte prezentări ale companiilor aeriene care recrutează personal: Qatar Airways, Emirates, Etihad Airway, FlyDubai, Oman Air, Kuwait Airways, Air Arabia, Gulf Air, Flynas, Jazeera Airways, Saudia, Flyadeal, Wizz Air, Blue Air, Tarom, Norwegian Airline, Volotea, SmartLynx Airlines, Ryanair etc.

Detalii pe website: https://nicoletagherman.ro/curs-starter/
• Care este vocabularul specific și produselor și serviciile oferite în aviație;
• Exersarea și simularea tuturor probelor de interviu;
• Care sunt probele practice de rezolvare a situațiilor cu tematică din aviație;
• Simulări de teste scrise și orale la limba engleză;
• Cum să abordezi întrebările psihologice și interviul final;
• Ce să faci și ce să nu faci în ziua interviului;
• Descoperirea și maximizarea punctelor forte ale cursantului, îmbunatățirea imaginii și intervenții pe partea de dezvoltare personală;
• Sesiune de întrebări – răspunsuri și feedback


Beneficiile cursului
• Veți avea acces la informații de specialitate prezentate de unul dintre cei mai experimentați traineri din domeniu;
• Vă garantăm invitație la interviurile organizate de noi;
• După terminarea cursului, vom continua să te informăm cu privire la interviurile ce se organizează de către diversele companii aeriene. Suntem singura platformă de acest fel, care organizează și recrutează în colaborare cu companiile aeriene. Dacă cerințele companiilor aeriene sunt în concordanță cu CV-ul dumneavoastră, vă garantăm invitația la selecție;
• Consultanță în realizarea unui CV profesional – veți ști tot ceea ce trebuie să conțină un CV demn de impresionat: vom edita, corecta și îmbunătăți CV-ul în limba engleză astfel încât să vă prezentați la interviu cu mapa completă.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

NG Aviation Events SRL-D

logo NG Aviation Events SRL-D

Adresa: Beznea nr. 579, Bratca, jud. Bihor
E-mail contact firma: contact@nicoletagherman.ro
Descriere:

A fi însoțitor de bord presupune mai mult decât un set de aptitudini, personalitate și abilități – cunoștințele aferente domeniului aviației vor face diferența în obținerea unei poziții și ascensiunea dumneavoastră în carieră. Misiunea mea e simplă, iar eu cred cu tărie în ea: maximizarea nivelului educațional, comportamental și emoțional al tuturor celor ce aleg aviația și meseria de însoțitor de bord!
Eu sunt Nicoleta Gherman, trainer internațional de însoțitori de bord. Sunt prima persoană care a implementat cursurile de pregătire pentru interviurile de recrutare însoțitori de bord, extinzând și personalizând conținutul lor în raport cu cerințele pieței și cu specificațiile impuse de marile companii aeriene. Am dezvoltat și implementat astfel strategii și pachete de informații care vă vor ajuta să treceți probele oricărui interviu! Am pregătit cu succes mii de cursanți care acum profesează ca însoțitor de bord atât pe linii comerciale, cât și pe cele private. Ca stewardesa, trainer si recrutor am experiență internațională continuă de 20 ani în aviația de 5 stele, și de acum înainte voi fi ghidul tău în a-ți îndeplini visul: o carieră în domeniul aviației.
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0729.797.964
Document suplimentar

Organizatorul a adaugat un document suplimentar de interes pentru cei interesati in a participa la acest curs.

Vizualizeaza documentul

Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput