CURS PRIM AJUTOR DE BAZA PREMEDICAL

imagine CURS PRIM AJUTOR DE BAZA PREMEDICAL
200 RON
Sună acum: 0730102899

CURS PRIM AJUTOR DE BAZA PREMEDICAL

Curs de iniţiere // Autorizat

Baia Mare, jud. Maramures // Pret: 200 RON


Data incepere: 24/11/2017 // Durata: 12 ore in 2 zile
Perioada inscrieri: 14/11/2017 - 23/11/2017
Organizator: EDUCONS
Data ultimei actualizari: 14/11/2017

Obiectivele cursului:  Însușirea unor tehnici cheie de salvare a vieții în următoarele situații de urgenţă: stop cardio – respirator; corpi străini în căile respiratorii; hemoragii, fracturi, luxații, entorse, plăgi; arsuri termice şi chimice inclusiv la nivelul ochilor; accidente rutiere, înec; electrocutare; alterarea stării de conştienţă la persoane cu respiraţie prezentă.
Prezentare curs

Cui se adresează acest curs?

• Cursul de Prim Ajutor este conceput special pentru a satisface nevoile de informare ale angajaților din întreprinderile mici și mijlocii, în funcție de tipurile de risc sau de tipul de accidente la care sunt expuși, precum și oricărei persoane aflate în situații limită: la locul de muncă, în familie sau pe stradă.

Durata cursului:

• Cursul se derulează timp de 2 zile câte 5 ore/zi

În urma unui test ce va avea loc la finalul cursului, se eliberează certificatul de absolvire (A.N.C.), însoțit de suplimentul descriptiv al competențelor.

Locația cursului:

• Cursul se poate organiza și la sediul companiilor pentru un grup de minim 12 persoane, fiind necesară o sală în care să se poată desfășura atât partea de teorie cât și partea de practică.Metode de formare și formatori 

• Cursul este interactiv și este susținut de trainer certificat în prim ajutor având o experiență de peste 10 ani în formarea adulților.

Cursul răspunde cerințelor:

• Legii 319/2006 privind Protectia muncii actualizată 2015, art. 10

• Ordinului 20121/2006 – Norme de aplicare ale titlului IV Sistemul National de asistență medicală de urgență și de prim ajutor de bază calificat

• Ordonanţa de Guvern nr. 129/2000 privind formarea adulților

În urma unui test ce va avea loc la finalul cursului se eliberează certificatul de absolvire (A.N.C.), însoțit de suplimentul descriptiv al competențelor.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

EDUCONS

Adresa: bd. Unirii nr. 16, et.4, cam 14, Baia Mare, jud. Maramures
Telefon: 0730102899
E-mail contact firma: contact@educons.ro

Descriere:
CINE SUNTEM?

"EDUCONS", ( "educaţie" şi "consultanţă") a fost înfiinţată în anul 1999, după o experienţă de 5 ani, a reprezentantului firmei, în cadrul unei firme de prestigiu în acest domeniu, şi anume: Fiatest Centru Educaţional Bucureşti.


CE DORIM?

Societatea modernă presupune existenţa unor cetăţeni activi şi responsabili, dornici să se perfecţioneze şi să se autodepăşească. Dorim sa contribuim şi noi, prin serviciile pe care le oferim, la construirea s...

logo EDUCONS
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0730102899

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.
Catre pagina de inceput