Curs Online: Proiectarea Pieselor Mecanice Folosind Programul Catia V5

imagine Curs Online: Proiectarea pieselor mecanice folosind programul CATIA V5
1499 EUR

Curs Online: Proiectarea Pieselor Mecanice Folosind Programul Catia V5

Training / Dezvoltare personala

Online // Pret: 1499 EUR


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 2160 ore in 90 zile
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: GURUCAD SRL
Data ultimei actualizari: 13/05/2020

Acest curs online CATIA V5 pentru Proiectare Mecanică ajută studenții, inginerii și tehnicienii să devină specialiști în proiectarea pieselor mecanice.
Prezentare curs

Doriți să deveniți specialist în Proiectarea Mecanică folosind programul CATIA V5 în DOAR 4 săptămâni de curs online?


Academia de Cursuri Online din cadrul companiei GURUCAD SRL - România vă invită să participați la cursul online: Proiectarea pieselor mecanice folosind programul CATIA V5 (CV5_MD_RO_OL_01). Următorul curs începe ACUM! Primiți acces IMEDIAT la acest curs și în grupul Facebook aferent acestui curs după confirmarea plății dumneavoastră!

RISK FREE!!! Garanție de 14 zile pentru returnarea banilor! Dacă sunteți nemulțumiți din orice motiv, vă vom oferi banii înapoi în decurs de 14 zile de la începerea cursului.

Acest curs online CATIA V5 pentru Proiectare Mecanică are la bază modulele Infrastructure, Sketcher, Part Design, Assembly Design și Drafting din CATIA V5, acoperind atât partea de modelare 3D, cât și cea de 2D, și ajută studenții, inginerii și tehnicienii să devină SPECIALIȘTI ÎN PROIECTAREA PIESELOR MECANICE și crearea datelor necesare în CATIA V5 pentru fabricarea pieselor mecanice PRINTR-UN PROCES COMPLET, dovedit practic și dezvoltat de GURUCAD în 16 ani de lucru în proiecte pentru Airbus, Boeing, Comac, Lufthansa, Daimler, Volkswagen, BMW și Audi, așadar practicieni și nu teoreticieni.


Vă invităm să vizitați site-ul nostru pentru mai multe informații despre acest Curs Online: Proiectarea pieselor mecanice folosind programul CATIA V5 (CV5_MD_RO_OL_01)!

https://www.online-trainings-academy.com/p/ro-catia-v5-for-mechanical-designers-online-training-cv5_md_ro_ol_01

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

GURUCAD SRL

logo GURUCAD SRL

Adresa: Bd. Pipera, Nr. 1-IA, Corp A, Etaj 8, Voluntari, jud. Ilfov
Telefon: 0213117494
E-mail contact firma: contact-ro@online-trainings-academy.com
Descriere:

Academia de Cursuri Online din cadrul companiei GURUCAD SRL - România ajută inginerii, tehnicienii și managerii de proiect să-și dezvolte capabilități cheie în inginerie și management de proiect prin participarea lor la cursurile noastre online. Noile capabilități cheie dobândite le va permite realizarea cu succes a proiectelor într-un timp mai scurt, mai eficient și la o calitate superioară.


Peste 265 de proiecte realizate în cadrul companiilor GURUCAD GERMANY GmbH (înființată la data de 02. Aprilie 2008 în Hamburg, Germania) și GURUCAD SRL (înființată la data de 11. Octombrie 2011 în București, România) pentru industriile: Aerospațială, Auto, Robotică, precum și Automation, pentru corporațiile de vârf care domină aceste industrii, câteva exemple fiind: Airbus, Boeing, Comac, Lufthansa, Daimler, Volkswagen, BMW și Audi.Adresa Academiei de Cursuri Online este:

GURUCAD SRL (ROMÂNIA)

Adresa Academiei de Cursuri Online este:

GURUCAD SRL (ROMÂNIA)

Clădirea Integral Business C...
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0213117494 0770 322 588
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.
Catre pagina de inceput