Curs online Process Communication Model®: Comunicarea eficienta

sigla Curs online Process Communication Model®: Comunicarea eficienta
imagine Curs online Process Communication Model®: Comunicarea eficienta
500 EUR

Curs online Process Communication Model®: Comunicarea eficienta

Seminar

Bucuresti Sector 3, jud. Bucuresti // Pret: 500 EUR


Data incepere: 25/11/2020 // Durata: 24 ore in 3 zile
Perioada inscrieri: 16/10/2020 - 11/11/2020
Data ultimei actualizari: 16/10/2020

Vrei sa te cunosti mai bine si sa-ti explorezi dintr-o alta perspectiva universul relational? Poti alege sa fii impreuna cu noi in aceasta ”calatorie” speciala: suntem aici pentru tine si sta in puterea ta sa ne descoperi! Participa si tu la seminarul ”Comunicarea eficienta” - sub licenta PCM®! Inscrierile sunt deschise pana pe data de 11 noiembrie 2020!
Prezentare curs

Perioada: 25-27 noiembrie 2020 * Localitatea: Bucuresti * Locatia: ZOOM * Program: 9:00-17:00

Taxa de participare: 500Euro (nu se percepe TVA, iar costurile pentru realizarea Profilului Individual al Personalitatii sub licenta PCM® (150Euro) sunt incluse).

Gentle reminder: Inscrierile sunt considerate finalizate numai dupa achitarea integrala a taxei de participare la seminar.

Oferta speciala: Seminar online in sistem one-to-one: Process Communication Model® ~ "Comunicarea eficienta"

Acest program de formare si training intensiv in PCM® este dedicat exclusiv persoanelor interesate de abordarea integrativa - din perspectiva personalitatii - a autocunoasterii si dezvoltarii lor personale.

Condițiile si beneficiile participarii la acest training intensiv sunt deosebite in raport cu cele utilizate in sistemul clasic, intrucat tot timpul alocat studiului si experimentarii directe este dedicat unei singure persoane.

Manualul original (in format licentiat) va fi trimis prin curier inaintea inceperii efective a cursului/seminarului, iar diploma de absolvire – cu recunoastere internaționala – va fi transmisa la final, in acelasi mod.

Mai multe detalii puteti afla aici: https://www.lifelong.ro/despre-modelul-procesului-comunicarii/

Modelul Procesului de Comunicare® este in primul rand o experienta de viata: se "traieste" cu energia speciala a prezentului, participantii si trainerul interactionand - intr-un mediu securizat - cu maxima autenticitate si deschidere...! PCM® devine astfel o "calatorie" catre noi insine, in care confortul si confidentialitatea sunt repere importante.

Avantajul cel mai important consta in faptul ca acest excelent instrument de management poate fi utilizat cu rezultate foarte bune imediat dupa incheierea seminarului, in toate actiunile personale sau profesionale pe care doriti sa le intreprindeti!

Acest tip de seminar este recunoscut la nivel international si este inclus in programele de certificare “PCM – Train the Trainer” si “PCM – Train the Coach”! Toti cei interesati de optimizarea competentelor necesare dezvoltarii lor personale si profesionale in vederea unei cariere de top sunt bineveniti!

Pentru inscrieri va rugam sa descarcati formularul de pe site sau sa ne scrieti pe adresa de e-mail: office@lifelong.ro.

Trainer certificat PCM®: Ane-Mary Ormenisan https://www.lifelong.ro/despre-ane-mary-ormenisan/#

Detalii semnificative referitoare la continutul seminarului puteti gasi aici: https://www.lifelong.ro/comunicarea-eficienta/ și https://www.lifelong.ro/noutati/

Puteți urmări videoclipul demonstrativ aici:
https://www.psychologies.ro/video/diferentele-de-personalitate-de-la-birou-cu-ane-mary-ormenisan-si-simona-nicolaescu-2173503

Daca doriti sa ne solicitati informatii suplimentare ori sa beneficiati de oferta noastra de training personalizat, va invitam sa ne contactati pe adresa de e-mail office@lifelong.ro.Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Lifelong Learning Solutions

logo Lifelong Learning Solutions

Adresa: Aleea Rimnicu Vilcea nr.13, sector 3, Bucuresti Sector 3, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@lifelong.ro
Descriere:
Specializata in furnizarea si promovarea educatiei permanente a adultilor, Lifelong Learning Solutions s.r.l. ofera servicii profesionale de consultanta si training in domeniul organizational si in cel al dezvoltarii potentialului uman.


Lectori

Lectori generali
Ane-Mary Ormenisan (Trainer certificat international in Process Communication Model®)

Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733918961
Document suplimentar

Organizatorul a adaugat un document suplimentar de interes pentru cei interesati in a participa la acest curs.

Vizualizeaza documentul

Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput