Curs Online: Limba germana incepatori

imagine Curs Online: Limba germana incepatori
587 RON
Sună acum: 0773973955, 0773973955

Curs Online: Limba germana incepatori

Training / Dezvoltare personala

Bucuresti Sector 3, jud. Bucuresti // Pret: 587 RON


Data incepere: 30/03/2020
Perioada inscrieri: 21/03/2020 - 30/03/2020
Data ultimei actualizari: 26/03/2020

German Kulturhaus vă oferă șansa de a învăța și/sau de vă perfecționa limba germană acum și în mediul online. Începând cu luna martie a acestui an și determinați de restricțiile impuse de epidemia globală de Coronavirus, am hotărât să furnizăm și cursuri la distanță.
Prezentare curs

German Kulturhaus îți oferă tot ce ai nevoie pentru a învăța germana acasă

German Kulturhaus vă oferă șansa de a învăța și/sau de vă perfecționa limba germană acum și în mediul online. Începând cu luna martie a acestui an și determinați de restricțiile impuse de epidemia globală de Coronavirus, am hotărât să furnizăm și cursuri la distanță. Orarul este conceput ținând cont de constrângerile programului profesional și personal, cursurile se vor ține online pentru a putea fi urmate de acasă, conferind astfel flexibilitate.

Învățare și perfecționare continuă

Într-o epocă în care totul evoluează înainte de a avea timpul sa conștientizăm amploarea schimbării, este important să acumulăm cunoștințe, dar mai ales să ne păstrăm capacitatea de a învăța. Memoria, gândirea logică și critică se vor ameliora datorită exercițiului de a învăța o limbă străină.

De ce German Kulturhaus?

German Kulturhaus vine în sprijinul doritorilor să învețe limba germană cu posibilitatea de a se bucura de un parcurs de învățare de calitate, punându-le la dispoziție module pentru orice nivel lingvistic, de la A1.1 și până la B2.2, traineri cu experiență și metode moderne de predare la un preț mai avantajos decât cel al unui curs fizic, în sală.

Cum se desfășoară cursul online?

Cursanții înscriși vor primi un link de conectare la conferința online ce va fi moderată de către trainerul dedicat cursului ales. Profesorul se va asigura ca toți cursanții urmăresc explicațiile expuse și că lucrează pe toate planurile specifice însușirii unei limbi străine: vorbit, citit, scris, ascultat.

Cui ne adresăm?

Cursurile oferite de German Kulturhaus se adresează tinerilor și adulților care doresc :

- să evolueze în carieră

- să înceapă studiul unei limbi străine căutate pe piața forței de muncă

- să obțină un certificat de limba germană cu recunoaștere internațională precum Goethe-Zertifikat, ÖSD Zertifikat, etc.

Așadar, pregătește-te din timp datorită cursurilor online German Kulturhaus pentru a evolua în carieră și pentru a face față nevoilor de adaptabilitate pe care contextul actual le impune. Vă invităm să accesați link-ul nostru www.germankulturhaus.ro/cursuri-limba-germana-online/ și să vă înscrieți la cursul potrivit.

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție la adresa de mail contact@germankulturhaus.ro și la numarul de telefon: 0773 973 955.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

SC KINDER KULTUR HAUS SRL

logo SC KINDER KULTUR HAUS SRL

Adresa: Anton Pann 17 A, Bucuresti Sector 1, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: germankulturhas@gmail.com
Descriere:

Profitati de ultimele locuri la cursul intensiv de limba germana oferit de German Kulturhaus ! 

Cursul intensiv de limba germana se va desfasura in locatia German Kulturhaus din Str. Anton Pann, nr. 17 A, in perioada 6 August – 24 Septembrie 2018.

Cursul se adreseaza incepatorilor (nivel A1.1) si are o frecventa de 3 sedinte/saptamana. O sedinta are durata de 1 h si 40 de minute, fiind vorba, in total, de 30 de ore de studiu.

Costul unui modul este de 1050 de lei dar, daca optati acum pentru cursul intensiv, beneficiati de o reducere de 30%, costul fiind de 735 lei. Suportul de curs si CD-urile se achizitoneaza separat, costul acestora fiind de 55 de lei.

Nu ratati aceasta sansa si accesati site-ul https://www.germankulturhaus.ro pentru mai multe detalii.
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0773973955 0773973955

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul a adaugat un document suplimentar de interes pentru cei interesati in a participa la acest curs.

Vizualizeaza documentul


Catre pagina de inceput