Curs modeling copii 4-15 ani

imagine Curs modeling copii 4-15 ani
1900 RON

Curs modeling copii 4-15 ani

Training / Dezvoltare personala

Bucuresti Sector 6, jud. Bucuresti // Pret: 1900 RON


Data incepere: 05/02/2022 // Durata: 60 ore in 45 zile
Perioada inscrieri: 01/11/2021 - 28/12/2021
Data ultimei actualizari: 21/12/2021

Cariera ta în industria de modelling începe de aici! Cucerește lumea modei! S.C.”ELLE’S” Models Agency S.R.L., prin ELLE’S Modelling Academy organizeaza în perioada 5 februarie - 10 martie 2022, cursul de manechin (model/fotomodel) pentru cei care doresc să activeze în domeniile: modă, promovare imagine, reclamă, arte vizuale, spectacole şi divertisment, televiziune şi cinematografie.
Prezentare curs

Clienții de top doresc să angajeze doar modele/fotomodele șlefuite și educate, care știu ce fac și știu ce se așteaptă de la ele. Clienții nu sunt antrenori.

Cursul este o clasă distractivă și interactivă și un început minunat de a trăi un mod de viaţă sănătos și activ! Nu există cerințe pentru înălțimea sau greutatea minimă.

• Locul de desfăşurare: București, pentru cei care vor să participe în sala de curs.

• Data de începere: februarie 2022.

• Durata cursului in zile: 45.

• Program de desfăşurare: live/ în sală și /sau online/zoom, în funcție de preferințe.

Programul cursurilor este afişat pe site-ul oficial www.ellesmodelsagency.com, secțiunea Servicii, subsecțiunea ELLE'S Modelling Academy.

• Cursul se ține în limba română.

• Modalități de plată: integral sau în rate. Inscrierea la curs se va face în limita locurilor disponibile şi în ordinea depunerii banilor de către participanţi.


Cei interesaţi să participe vor comunica până la data de 28.12.2021 prin e-mail la: elles_modelsagency@yahoo.com, datele de contact: nume, prenurne, adresa de e-mail, nr. tel., localitate, curs after-work/curs de weekend.


ELLE’S Fashion Kids & Teen Show - Examen partea practică

În ultima zi de curs sau în weekend-ul următor toți participanții la Cursul de manechin și susținătorii acestora sunt invitați la spectacolul de absolvire, tip prezentare de modă ELLE’S Fashion Show (destinaţia prezentării creaţiilor de modă: de zi, sport, de seara), din colecţiile proprii sau ale designerilor cu care colaborăm.

ELLE’S Fashion Show este un eveniment de promovare a industriei fashion din România, în care consumatorii pot cumpăra articole vestimentare imediat după ce au fost prezentate pe podiumul de defilare.

Ceremonia de premiere „ELLE'S Fashion Award Ceremony"

Toți participanții la Cursul de manechin și susținătorii acestora sunt invitați la ceremonia de ceremonie de premiere „ELLE’S Fashion Award Ceremony". Participanții vor primi un Certificat de participare, avizat de S.C.”ELLE’S” Models Agency S.R.L., prin ELLE’S Modelling Academy, însoţit de suplimentul descriptiv care atestă competenţele dobândite.

ELLE'S Fashion After Party

Și pentru că este un eveniment organizat sub egida ELLE’S Events Agency, serile ELLE’S Fashion Show nu se pot încheia altfel decât cu ELLE'S Fashion After Party, combinaţia perfectă dintre muzică și modă, distracţie în stilul consacrat.


Voucherul include:

Taxa curs

Taxă evaluare finală

Taxa eliberare diploma de participare + supliment descriptiv

Articole promotionale (tricou & şapca & stegulet personalizat)


Vă așteptăm cu drag!

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

S.C. ELLE'S Models Agency S.R.L.

logo S.C. ELLE'S Models Agency S.R.L.

Adresa: Str. Branduselor, Bucuresti Sector 6, jud. Bucuresti
Telefon: 0771734952
E-mail contact firma: clubsportivelles@yahoo.com
Descriere:

Cursuri

Curs manechin (modele si fotomodele)

Curs instructor fitness si personal trainer 


Curs instructor aerobic-fitness si personal trainer

Curs Instructor Fitness, Aerobic, Personal trainer, StepAerobic, Stretching, Yoga; Body Combat, Rebound; Copii/Kids: Seniori: Minge Fit Ball; Minge Soft Ball; Banda elastica; Aerobic/Aqua-Fitness; Aerobic Body Combat; Bastoane (Bete) /Recuperare medicala; Bebe Gym; Scara fixa;Aero-Fit Jumps; Spinning; Banca gimnastica
Lectori

Lectori generali
Elena Sofronie, Doina Parvu

Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0771734952 0724217487
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput