Curs modeling copii

imagine Curs modeling copii
2500 RON

Curs modeling copii

Training / Dezvoltare personala

Bucuresti Sector 6, jud. Bucuresti // Pret: 2500 RON


Data incepere: 15/02/2021 // Durata: 83 ore in 45 zile
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari: 26/12/2020

Academia de modelling ELLE’S & ELLE’S Modelling Agency/Agenţia de modelling ELLE’S & ELLE’S Events Agency, sub umbrela S.C.”ELLE’S” Models Agency S.R.L., în calitate de organizator și Clubul Sportiv „ELLE’S” Fitness & Beauty Center, Cabinet de Avocat „Gadea Cristian-Alin”, în calitate de co-organizatori, vă invită să participați la cursul de modelling/manechin (modele și fotomodele) marca ELLE’S.
Prezentare curs

De ce este importanta formarea?

A intra în industria modelelor & fotomodelelor poate fi o muncă grea, dar cu ELLE'S School of Modelling potrivită să vă ajute pe parcurs, realizarea viselor dvs. de a lucra ca model /fotomodel poate fi mult mai usoara.

ELLE’S Modelling Academy oferă pregătire excelentă și resurse pentru cei care caută să afle despre ce este nevoie pentru a deveni model/fotomodel și/sau actor. Cursurile sunt deschise tuturor, fie că vor să înceapă cariera, să-și creeze încredere sau să învețe ceva nou și să se distreze.

Renumitul nostru curs de manechin unic în România și în afara țării, vă va învăța tot ce trebuie să știți pentru a începe cariera dvs. de manechin și a finaliza obiectivele!

Doar o pregatire cuprinzatoare da rezultatul dorit, asa ca la ELLE’S Modelling Academy inveti tot ceea ce este necesar pentru realizarea acestuia.

Clientii de top doresc sa angajeze doar modele/fotomodele slefuite si educate, care stiu ce fac si stiu ce se asteapta de la ele. Clientii nu sunt antrenori.

Cand pornesti pe calea modelling-ului pentru prima data, vei concura cu modele/fotomodele consacrate si talentate, care au ani de experienta.

Participarea la un Model Courses Schools este o modalitate buna de a-ti construi abilitati, incredere in sine, ritm, caracter, profesionalism si a dezvolta o intelegere a modului in care functioneaza industria de modelling si publicitate; acest tip de antrenament va nivela terenul si iti va permite sa fii competitiv si sa intri in industrie fara a gresi.

Devino manechin (model/fotomodel) și asigură-te ca vei activa în domeniile: modei, promovării imaginii, reclamei, artelor vizuale, spectacolelor şi divertismentului, televiziunii şi cinematografiei, numai cu S.C.”ELLE’S” Models Agency S.R.L!


Vino impreuna cu 3 prieteni si primesti 250 lei reducere!

Locuri limitate! Primul venit – Primul servit!

Discount la plata integrala

Reducere 200 lei

www.ellesmodelsagency.com

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

S.C. ELLE'S Models Agency S.R.L.

logo S.C. ELLE'S Models Agency S.R.L.

Adresa: Str. Branduselor, Bucuresti Sector 6, jud. Bucuresti
Telefon: 0771734952
E-mail contact firma: clubsportivelles@yahoo.com
Descriere:

Cursuri

Curs manechin (modele si fotomodele)

Curs instructor fitness si personal trainer 


Curs instructor aerobic-fitness si personal trainer

Curs Instructor Fitness, Aerobic, Personal trainer, StepAerobic, Stretching, Yoga; Body Combat, Rebound; Copii/Kids: Seniori: Minge Fit Ball; Minge Soft Ball; Banda elastica; Aerobic/Aqua-Fitness; Aerobic Body Combat; Bastoane (Bete) /Recuperare medicala; Bebe Gym; Scara fixa;Aero-Fit Jumps; Spinning; Banca gimnastica
Lectori

Lectori generali
Elena Sofronie, Doina Parvu

Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0771734952 0724217487
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput