Curs Manager de Proiect

imagine Curs Manager de Proiect
650 RON

Curs Manager de Proiect

Curs de specializare // Autorizat

Online // Pret: 650 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data adaugarii : 06/04/2021

Curs MANAGER PROIECT, diplome acreditate, traineri practicieni cu experienta profesionala si pedagogica. Participând la acest Curs Acreditat Manager Proiect vei putea învăţa cum să-ţi planifici, să implementezi, să coordonezi și să monitorizezi proiecte. Totodată, întregul curs este gândit conform cerințelor și mediului organizațional și legal din România
Prezentare curs

Curs MANAGER PROIECT, diplome acreditate, traineri practicieni cu experienta profesionala si pedagogica. Participând la acest Curs Acreditat Manager Proiect vei putea învăţa cum să-ţi planifici, să implementezi, să coordonezi și să monitorizezi proiecte. Totodată, întregul curs este gândit conform cerințelor și mediului organizațional și legal din România.

Detalii curs: https://profesionalnewconsult.ro/lista-cursuri/curs-manager-de-proiect

☎️Telefoane / Whatsapp : 0784.045.025, 0784.333.777

E-mail: formare@profesionalnewconsult.ro / cursuri@profesionalnewconsult.ro

-------------

Cursul acreditat de Manager Proiect este soluția pe care noi o propunem pentru gestionarea eficienta a oricarui proiect in care sunteti angrenati. Dacă ați decis să vă însușiți o abordare pragmatică asupra obiectivelor pe care v-ați propus să le realizați sau să vă regândiți proiectul în funcție de cerințele pieței, înscrierea la acest curs este recomandată. Suntem aici pentru a vă oferi o viziune profesională în tot ce se referă la dezoltarea cunoștințelor și abilităților personale ce pot contribui la realizarea aspirațiilor dvs personale.

-------------

⚠️REDUCERE pentru plata integral la înscriere

⚠️Posibilitatea de plata in rate!

-------------

Ce veti invata?

• Stabilirea scopului proiectului

• Stabilirea cerințelor de management integrat al proiectului

• Planificarea activităților și jaloanelor proiectului

• Gestiunea utilizării costurilor şi a resurselor operaționale pentru proiect

• Realizarea procedurilor de achiziții pentru proiect

• Managementul riscurilor

• Managementul echipei de proiect

• Managementul comunicării în cadrul proiectului

• Managementul calității proiectului

--------------

?‍?? Certificatele/diplomele eliberate de Profesional New Consult sunt recunoscute in România si UE și acreditate de Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale

--------------

Suntem de 13 ani pe piata de formare profesionala si continuam cu seriozitate si implicare ??!

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Profesional New Consult

logo Profesional New Consult

Adresa: Bulevardul I. C. Brătianu, Bloc D6, Pitesti, jud. Arges
Telefon: 0740.250.290
E-mail contact firma: cursuri@profesionalnewconsult.ro
Descriere:

Fidelã motto-ului sãu "performanţa ȋnseamnã succes", firma Profesional New Consult s-a impus pe piaţa de profil oferind cursuri de formare profesionalã, specializare, calificare, beneficiind de cele mai bune condiţii de studiu, sãli moderne şi spaţioase, materiale de prezentare a cursului moderne şi de ultimã generaţie şi desigur, beneficiind de colaborarea specialiştilor ȋn domeniile respective de formare profesionalã, specialişti care prin abnegaţia lor şi pasiunea de a modela profesional participanţii la curs şi a forma profesional grupele participante au asigurat personal specializat şi calificat pentru piaţa muncii din România şi nu numai, ştiut fiind cã ȋn zilele noastre, dictonul "meseria este brãţarã de aur" devine tot mai actual şi mai prezent.

Oferind cursuri de formare profesionala structurate pe şase mari tronsoane : Cursuri Management şi Carierã, Cursuri Tehnice şi Meserii, Cursuri Ȋnfrumuseţare, Cursuri Limbi Strãine, Cursuri Formare Profesionalã Turism, Cursuri Agriculturã, firma ȋşi propune sã rãspundã ȋn permanenţã cerinţelor pieţei actuale, adaugând ȋn permanenţã ȋn portofoliul sãu alte specializãri, dacã acestea sunt solicitate.
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0740.250.290 0784.333.777
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput