Curs limba germana incepatori nivel A1.1

imagine Curs limba germana incepatori nivel A1.1
735 RON
Sună acum: 0773973955, 0773973955

Curs limba germana incepatori nivel A1.1

Curs de iniţiere // Autorizat

Bucuresti Sector 3, jud. Bucuresti // Pret: 735 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari: 29/10/2019

Se adreseaza incepatorilor nivel A1.2 cu o frecventa de 2-3 sedinte/saptamana. O sedinta are durata de 1 h si 40 de minute, fiind vorba, in total, de 30 de ore. Profitati acum de reducerea de 30% pentru cursul intensiv limba germana incepatori. Pret final 735 lei.
Prezentare curs

Invata limba germana GARANTAT!
 
Vino si tu la cursurile de limba germana pentru adulti organizate la sediul German Kulturhaus impreuna cu un prieten si beneficiati amandoi de o reducere de 10%. 

Cursurile se adreseaza tuturor adultilor, indferent de nivelul de cunostinte – incepator, intermediar sau avansat, care doresc sa invete limba germana.

Cursurile se desfasoara atat dimineata cat si seara, participantii fiind organizati in grupe de 4 – 5 cursanti pentru eficientizarea procesului de invatare. La German Kulturhaus, fiecare sedinta este structurata in vederea abordarii celor patru paliere de invatare a unei limbi straine : conversatie, scriere, citire, ascultare de materiale audio + vizionare materiale video.

Te asteptam la sediul nostru din strada Anton Pann, nr. 17 A ca sa descoperi cele mai atractive si interactive cursuri de limba germana oferite de traineri cu o experienta bogata, metode eficiente de predare, entuziasm si profesionalism.

 
Pentru detalii suplimentare accesati site-ul www.germankulturhaus.ro.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

SC KINDER KULTUR HAUS SRL

logo SC KINDER KULTUR HAUS SRL

Adresa: Anton Pann 17 A, Bucuresti Sector 1, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: germankulturhas@gmail.com
Descriere:

Profitati de ultimele locuri la cursul intensiv de limba germana oferit de German Kulturhaus ! 

Cursul intensiv de limba germana se va desfasura in locatia German Kulturhaus din Str. Anton Pann, nr. 17 A, in perioada 6 August – 24 Septembrie 2018.

Cursul se adreseaza incepatorilor (nivel A1.1) si are o frecventa de 3 sedinte/saptamana. O sedinta are durata de 1 h si 40 de minute, fiind vorba, in total, de 30 de ore de studiu.

Costul unui modul este de 1050 de lei dar, daca optati acum pentru cursul intensiv, beneficiati de o reducere de 30%, costul fiind de 735 lei. Suportul de curs si CD-urile se achizitoneaza separat, costul acestora fiind de 55 de lei.

Nu ratati aceasta sansa si accesati site-ul https://www.germankulturhaus.ro pentru mai multe detalii.
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0773973955 0773973955

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput