Curs: Instructor Preparator Formare COR: 333309 - Acreditat ANC 0722934356

imagine Curs: Instructor Preparator Formare  COR: 333309 - acreditat ANC 0722934356
600 RON

Curs: Instructor Preparator Formare COR: 333309 - Acreditat ANC 0722934356

Curs de perfecţionare // Autorizat

Constanta , jud. Constanta // Pret: 600 RON


Data incepere: 01/09/2022
Perioada inscrieri: 13/07/2022 - 31/08/2022
Data ultimei actualizari : 09/08/2022

Curs Instructor Preparator Formare COR: 333309 . ACREDITARE Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Nationale, pret 600 lei, tel: 0722.934.356
Prezentare curs
Cursul de Instructor Preparator Formare se adreseaza atat persoanelor interesate sa devina instructori sportivi dar si celor care doresc sa invete cum sa realizeze instruirea practica si cum sa desfasoare activitati de implicare a persoanelor instruite in gestionarea situatiilor dificile si de evaluare a acestora. De asemenea, in cadrul cursului, acestia isi vor imbunatati tehnicile si metodele de comunicare si predare pentru a reusi sa devina instructori si preparatori eficienti de formare profesionala.
Certificare: In urma absolvirii examenului final, cursantii vor intra in posesia certificatelor de Absolvire pentru ocupatia de “Instructor Preparator Formare” si a suplimentelor descriptive care atesta competente dobandite in urma cursului.

COMPETENTE PROFESIONALE DOBANDITE IN URMA ABSOLVIRII
Aplicarea prevederilor legale referitoare la sanatatea si securitatea in munca si ale prevenirii si stingerii incendiilor
Aplicarea normelor de protectie a mediului
Aplicarea procedurilor de calitate specifice domeniului de formare
Proiectarea activitatilor de formare
Asigurarea managementului procesului de instruire
Evaluarea activitatilor de formare
Asigurarea functionalitatii utilajelor si echipamentelor specifice din atelierele / laboratoarele de lucru
Integrarea TIC (Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor) în formare
Consilierea formabililor
Dezvoltarea institutională a organizatiei si dezvoltarea de parteneriate organizatie-comunitate
Asigurarea managementului carierei si al dezvoltarii personale.
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Sagittarius Business & Training

logo Sagittarius Business & Training

Adresa: str. Ion Lahovari 55A Constanta, Constanta, jud. Constanta
Telefon: 0733 731 899
E-mail contact firma: sagittarius.training@gmail.com
Descriere:

Sagittarius Business & Training este un partener de incredere, pe termen lung, pentru toti clientii nostri, ajutandu-i sa-si dobandeasca cunostintele si sa-si dezvolte abilitatile si deprinderile in domeniile in care doresc sa inceapa sau sa evolueze in cariera.

Echipa noastra este formata din lectori profesionisti, cu vasta experienta in domeniile in care activeaza, ce va ajuta sa va atingeti obiectivele propuse si sa dobanditi competentele necesare in viitoarele activitati dorite.

 Punem la dispozitie o gama variata de cursuri, ce vin sa satisfaca necesitatile de instruire a fiecarui cursant si totodata, in urma promovarii examenelor veti obtine Certificate de Absolvire /calificare  acreditate de către Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, respectiv Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, ce sunt recunoscute atat în ţară cat şi în Statele Membre ale Uniunii Europene. Acestea sunt însoţite de suplimente descriptive care atestă competenţele profesionale dobândite în urma evaluării efectuate de Autoritatea Naţională pentru Calificări.
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733 731 899 0722 934 356
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput