Curs Inspector in Sanatate si Securitate in Munca COR: 325723 Acreditare: Anc

imagine Curs Inspector in Sanatate si Securitate in Munca    COR: 325723 ACREDITARE: ANC
490 RON

Curs Inspector in Sanatate si Securitate in Munca COR: 325723 Acreditare: Anc

Curs de perfecţionare // Autorizat

Constanta, jud. Constanta // Pret: 490 RON


Data incepere: 27/03/2021
Perioada inscrieri: 26/02/2021 - 25/03/2021
Data ultimei actualizari: 26/02/2021

Curs de perfectionare Inspector in Sanatate si Securitate in Munca COR: 325723 ACREDITARE:Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și Ministerului Educației Naționale, pret 490 lei , telefon 0722934356
Prezentare curs

Cursul de Inspector în domeniul securității și sănătății în muncă este adresat celor care îşi doresc să lucreze în domeniul protecţiei muncii. În cadrul acestuia, cursanţii vor dobândi toate cunoştinţele referitoare la legislaţia actuală în acest domeniu şi modul în care noţiunile de bază învăţate se pot aplica în cazuri concrete legate de activitatea de protecţia muncii. Ca urmare a absolvirii acestui curs veţi putea să  coordonaţi activitatile de prevenire şi protecţie referitoare la securitatea si sanatatea in munca, în organizaţiile publice şi private. De asemenea, veţi dobândi abilităţile necesare pentru a efectua controalele privind respectarea şi aplicarea normelor şi reglementărilor legislative în domeniul protecţiei muncii. Prin obţinerea certificatului de absolvire veţi dobândi dreptul de a organiza și susține instruirile introductiv-generale, precum și verificarea instruirilor la locul de muncă și periodice, având semnătură autorizată pentru consemnarea acestora în fişele individuale de instruire SSM.

              În urma promovării examenului se emite certificatul de absolvire/calificare, sub siglele Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și Ministerului Educației Naționale, recunoscut atât în România cât și în țările membre ale Uniunii Europene.

Acesta este însoţit de suplimentul descriptiv care atestă competenţele profesionale dobândite în urma evaluării efectuate de Autoritatea Naţională pentru Calificări.

Datorită obligativităţii operatorilor economici de a avea personal de specialitate în domeniul protecţiei muncii, meseria de Inspector în domeniul securității și sănătății în muncă este necesară şi căutată de către angajatori, pentru rezolvarea problemelor de această natură și pentru asigurarea cadrului legal de desfășurare a activității organizației. Vă recomandăm urmarea acestui curs la centrul nostru de evaluare profesională pentru a cunoaşte toate aspectele pe care această meserie le implică şi pentru a deveni buni profesionişti în acest domeniu!


Competențe profesionale dobândite în urma absolvirii examenului ANC:Realizarea activităţilor de prevenire şi protecţie

Stabilirea semnalizării de securitate şi/sau de sănătate la locurile de muncă

Stabilirea mijloacelor materiale şi tehnice necesare securităţii şi sănătăţii în muncă

Criterii generale pentru evaluare a riscurilor

Instruirea lucrătorilor în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă

Informarea lucrătorilor în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă

Prevenirea accidentelor de muncă şi a îmbolnăvirilor profesionale

Participarea la cercetarea evenimentelor care produc incapacitate temporară de muncă

Verificarea respectării prevederilor legale în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă

Monitorizarea activităţilor de evacuare şi intervenţie în situaţii de urgenţăInscriere si derulare curs
Despre organizator

Sagittarius Business & Training

logo Sagittarius Business & Training

Adresa: str. Ion Lahovari 55A Constanta, Constanta, jud. Constanta
Telefon: 0733 731 899
E-mail contact firma: sagittarius.training@gmail.com
Descriere:

Sagittarius Business & Training este un partener de incredere, pe termen lung, pentru toti clientii nostri, ajutandu-i sa-si dobandeasca cunostintele si sa-si dezvolte abilitatile si deprinderile in domeniile in care doresc sa inceapa sau sa evolueze in cariera.

Echipa noastra este formata din lectori profesionisti, cu vasta experienta in domeniile in care activeaza, ce va ajuta sa va atingeti obiectivele propuse si sa dobanditi competentele necesare in viitoarele activitati dorite.

 Punem la dispozitie o gama variata de cursuri, ce vin sa satisfaca necesitatile de instruire a fiecarui cursant si totodata, in urma promovarii examenelor veti obtine Certificate de Absolvire /calificare  acreditate de către Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, respectiv Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, ce sunt recunoscute atat în ţară cat şi în Statele Membre ale Uniunii Europene. Acestea sunt însoţite de suplimente descriptive care atestă competenţele profesionale dobândite în urma evaluării efectuate de Autoritatea Naţională pentru Calificări.
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733 731 899 0722 934 356
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput