Curs GRATUIT de Comunicare in limba engleza

sigla Curs GRATUIT de Comunicare in limba engleza
imagine Curs GRATUIT de Comunicare in limba engleza
500 RON
Sună acum: 0745125914

Curs GRATUIT de Comunicare in limba engleza

Curs de perfecţionare // Autorizat

Baia Mare, jud. Maramures // Pret: 500 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 78 ore in 30 zile
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: SC CERC SRL
Data ultimei actualizari: 29/01/2019

Cursul de comunicare în limba engleză se adresează persoanelor care doresc să: - îşi îmbunătățească abilitățile de exprimare în limba engleză, - îşi certifice competențele dobândite pe parcursul vieții, într-un mediu informal, - sau celor care își desfășoară activitatea într-un mediu în care se utilizează (cu precădere) limba engleză, în vederea unei comunicări eficiente cu partenerii.
Prezentare curs

Cursul de comunicare în limba engleză se adresează persoanelor care doresc să îsi îmbunătățească abilitățile de exprimare în limba engleză, sau celor care își desfășoară activitatea într-un mediu în care se utilizează (cu precădere) limba engleză, în vederea unei comunicări eficiente cu partenerii, in domenii precum: ingrijire batrani la domiciliu, baby - sitter, construcţii, agricultură, turism, ospatar/camerista/barman/bucatar, etc.

La sfârșitul perioadei de pregătire, cursanții vor fi capabili să vorbească/ scrie/ înțeleagă limba engleză conform nivelului de pregatire și a limbajului ales (general/specific).
Cursul se organizează pe trei nivele de pregătire: A1/A2 (nivel introductiv-intermediar), B1 (nivel de bază), B2 (nivel avansat sau independent). La inceputul fiecărei serii se va face gruparea cursanților pe nivele de pregătire, după o testare prealabilă.

Pentru fiecare nivel de pregătire, cursul se va desfășura în două etape:
PRIMA ETAPĂ:

Pentru nivelul A1/A2 (nivel introductiv/intermediar):
Predarea teoretică – 26 ore – în cadrul acestei etape se urmărește dobândirea de cunoștințe minime pentru a putea comunica în limba engleză: asimilarea conceptelor de bază ale limbii engleze (fonetică, vocabular, gramatică), formularea unor mesaje scurte și producerea unui mesaj scurt despre persoane și activități din universul apropiat, identificarea elementelor cheie dintr-un discurs standard pe subiecte familiare, să poată să comunice (oral și scris) în domenii de largă utilizare.

Pentru nivelul B1 (nivel de bază):
Predarea teoretică – 26 ore – în cadrul acestei etape se urmărește dobândirea de cunoștințe de bază pentru a putea comunica în limba engleză: asimilarea conceptelor de bază ale limbii engleze (fonetică, vocabular, gramatică), elaborarea unei descrieri orale și redactarea unor texte de lungime medie adaptate unui eveniment/experiențe, să poată să comunice (oral și scris) în domenii de largă utilizare, într-un schimb simplu și direct de informații.


Pentru nivelul B2 (nivel avansat sau independent):
Predarea teoretică – 26 ore – în cadrul acestei etape se urmărește dobândirea de cunoștințe avansate pentru a putea comunica în limba engleză: asimilarea conceptelor complexe ale limbii engleze (fonetică, vocabular, gramatică), elaboararea unei descrieri orale și redactarea unor texte complexe adaptate unui eveniment/experiențe, să poată să comunice (oral și scris) în domenii de largă utilizare.

ETAPA A DOUA:
Partea practică – 52 ore – în cadrul acestei etape se vor organiza seminarii care vor include conversații și simulări, acestea urmărind să dezvolte capacitatea de comunicare a cursanților în limba engleză în situații concrete de viață cum ar fi: într-un magazin, la un hotel, la medic, într-o conversaţie de afaceri sau la locul de muncă etc. De asemenea, în cadrul acestor seminarii cursanții vor primi 10 teme de eseuri pe care vor trebui să le dezvolte în scris, iar apoi să le prezinte oral.
La EXAMENUL DE FINALIZARE A CURSULUI va fi completat un text grilă şi se va prezenta lucrarea practică de evaluare.

Care sunt AVANTAJELE participarii la acest curs?
- asimilarea cunoştinţelor necesare domeniului
- pregatirea profesională este asigurată de lectori cu experienţă teoretică şi practică
- cursul este acreditat de ANC (fostul CNFPA), iar diploma este recunoscută naţional şi internațional
- program de curs flexibil
- plata în rate (pentru persoane fizice) şi multe alte avantaje

Absolvenții vor primi certificat de absolvire a cursului de competențe comune - comunicare în limba engleză, curs de perfecționare. Certificatul va purta antetul Ministerului Muncii, Familiei si Protecției Sociale și Ministerul Educației Naționale. Acest certificat va fi însoțit de un supliment descriptiv în care vor fi menționate competenţele dobândite în urma participării la curs.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

SC CERC SRL

logo SC CERC SRL

Adresa: str. G. Ureche nr. 10A, Baia Mare, jud. Maramures
E-mail contact firma: c_ieremia@yahoo.com
Descriere:

SC CERC SRL ofera servicii de formare profesionala (cursuri certificate ANC) in domeniile:

- Agricultor in cultura plantelor si cresterea animalelor (curs de initiere si curs de calificare);

- Sef de ferma agricola (ambele de calificare, agreate de AFIR pentru beneficiarii de finantari agricole);

- Comunicare in Limba engleza,

- Competente antreprenoriale,

- Antreprenor in economia sociala,

- Ghid de turism (agreat de AFIR pentru angajatii din centrele de informare turistica),

- Evaluator de proiecte,

- Consilier vocational.
Lectori

Lectori generali
-

Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0745125914

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.
Catre pagina de inceput