Curs GRATUIT - Competente antreprenoriale - prin “Start Up Plus” | Cluj

sigla Curs GRATUIT - Competente antreprenoriale - prin “Start Up Plus” |  Cluj
imagine Curs GRATUIT - Competente antreprenoriale - prin “Start Up Plus” |  Cluj
gratuit
Sună acum: 0744 970 254,
0262 222 226

Curs GRATUIT - Competente antreprenoriale - prin “Start Up Plus” | Cluj

Curs de iniţiere // Autorizat

Cluj-napoca, jud. Cluj // Curs gratuit


Data incepere: 27/06/2018 // Durata: 45 ore
Perioada inscrieri: 27/05/2018 - 26/06/2018
Organizator: Asociația ASSOC
Data ultimei actualizari: 01/06/2018

Înscrie-te la cursul GRATUIT de Competente Antreprenoriale, organizat în CLUJ de ASSOC în cadrul programului “România Start Up Plus”, pentru a putea beneficia de o finantare nerambursabilă de maxim 40.000 EURO pentru demararea propriei afaceri.
Prezentare curs

Vrei să-ti transformi ideile de afaceri într-un business de succes? Acum ai sansa de a obtine fonduri europene nerambursabile si de a beneficia de un program de instruire si mentorat pentru a-ti pune în practică ideile.
ASSOC organizează în cadrul proiectului “Sansa ta pentru o afacere de succes” cursuri gratuite de pregatire în domeniul antreprenoriatului. Cursul este cofinantat prin Programul Operational Capital Uman, Axa prioritară 3: Locuri de muncă pentru toti, O.S. 3.7: Cresterea ocupării prin sustinerea întreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbană.

Absolventii cursurilor intră automat în programul “România Start Up Plus”, prin care pot obtine o finantare nerambursabilă de până la 40.000 EURO pentru demararea propriei afaceri.
Cursurile antreprenoriale organizate de ASSOC sunt acreditate de Autoritatea Natională pentru Calificări (ANC), iar la finalul cursului participantii vor obtine o diplomă recunoscută de Ministerul Muncii, Protectiei Sociale si Familiei si de Ministerul Educatiei. Mai important decât diploma este accesul la programul european de finantare a startup-urilor, program care oferă sanse ridicate de a obtine o finantarea dorită atât celor care intentionează să demareze o afacere în domeniul productiei cât si celor care preferă o afacere în sfera serviciilor sau a comertului.
Cursul are o durată 45 de ore si este bazat atât pe prezentări teoretice ale trainerilor cât si pe aplicatii practice. Vor fi prezentate si analizate aspecte legate de parcurgea pasilor necesari tranformării unei idei de afacere într-o afacere de succes, marketing, management, planificare financiară, promovare online si despre elaborarea Planului de Afaceri.

Cui se adresează?
Cursurile se adresează persoanelor cu domiciliul în regiunea de Nord-Vest, care vor să demareze o afacere în mediul urban, si care sunt interesate să se înscrie în programul “România Start Up Plus” pentru a obtine fonduri nerambursabile.

Avantaje:
• Cursul este gratuit: ai o sansă unică de a învăta “abc-ul în afaceri” de la traineri experimentati, fără a cheltui bani din buzunarul tău;
• Poti înscrie Planul de Afaceri elaborat pe parcursul derulării cursului în concursul pentru obtinerea a 40.000 EURO nerambursabili;
• Certificatul de absolvire a cursului, este recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale si va poate aduce punctaje în cazul participarii la diverse alte programe de finantare;
• Riscuri minime: spre deosebire de StartUp Nation, trebuie să îti înfiintezi firma doar după ce proiectul tău a fost aprobat la finantare.
• Beneficiezi de asistentă pentru pregătirea Planului de Afaceri.

Conditii de înscriere:
• Domiciliul stabil în judetul Bistrita-Năsăud sau judetele învecinate;
• Minim 8 clase finalizate;
• Să NU fi actionar majoritar într-o societate comercială;
• Să nu fi deja înscris într-un alt program European prin care se acordă sprijin nerambursabil pentru demararea unei afaceri;

Informatii suplimentare se pot obtine pe pagina noastră de facebook: www.facebook.com/AfaceriNordVest

Scrie-ne pe adresa de e-mail: startup@assoc.ro sau contactează direct intre orele 9-16, unul din expertii nostri la următoarele numere de telefon:
• Mircea Florean - 0741 199 245
• Olimpia Zahan - 0744 970 254
• Mircea Silaghi - 0740 054 090

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Asociația ASSOC

Adresa: Strada Rachetei nr. 3, Baia Mare, jud. Maramures
E-mail contact firma: assoc@assoc.ro

Descriere:
Asociația ASSOC a fost înființată pe 13 noiembrie 1995 și activează în domeniul serviciilor sociale dezvoltând activități care vin în sprijinul grupurilor vulnerabile, inclusiv de sprijinire a unor afaceri de catre persoanele dezavantajate.

logo Asociația ASSOC
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0744 970 254 0262 222 226
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.
Catre pagina de inceput