Curs GRATUIT - Competente antreprenoriale BUZĂU

sigla Curs GRATUIT - Competente antreprenoriale  BUZĂU
imagine Curs GRATUIT - Competente antreprenoriale  BUZĂU
gratuit
Sună acum: 0728877105

Curs GRATUIT - Competente antreprenoriale BUZĂU

Curs de iniţiere // Autorizat

Buzau, jud. Buzau // Curs gratuit


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 60 ore in 9 zile
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Fiatest SRL
Data adaugarii: 11/09/2018

Inscrie-te la cursul GRATUIT de Competente Antreprenoriale, organizat de SC Fiatest SRL în cadrul programului “START UP AS - Antreprenor de succes în regiunea Sud-Est”, pentru a putea beneficia de o finantare nerambursabilă de aproximativ 42.000 euro pentru demararea propriei afaceri.
Prezentare curs

SC Fiatest SRL organizează în cadrul proiectului “START UP AS - Antreprenoriat de succes în regiunea Sud- Est” cursuri gratuite de pregatire în domeniul antreprenoriatului. Cursul este cofinantat prin Programul Operational Capital Uman, Axa prioritară 3: Locuri de muncă pentru toti, O.S. 3.7: Cresterea ocupării prin sustinerea întreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbană.

Absolventii cursurilor intră automat în programul “România Start Up Plus”, prin care pot obtine o finantare nerambursabilă de 42.000 euro pentru demararea propriei afaceri.

Cursurile antreprenoriale sunt acreditate de Autoritatea Natională pentru Calificări (ANC), iar la finalul cursului participantii vor obtine o diplomă recunoscută de Ministerul Muncii, Protectiei Sociale si Familiei si de Ministerul Educatiei. Mai important decât diploma este accesul la programul european de finantare a startup-urilor, program care oferă sanse ridicate de a obtine o finantarea dorită atât celor care intentionează să demareze o afacere în domeniul productiei cât si celor care preferă o afacere în sfera serviciilor sau a comertului.

Cursul are o durată 60 de ore si este bazat atât pe prezentări teoretice ale trainerilor cât si pe aplicatii practice. Vor fi prezentate si analizate aspecte legate de parcurgea pasilor necesari tranformării unei idei de afacere într-o afacere de succes, marketing, management, planificare financiară, promovare online si despre elaborarea Planului de Afaceri.

Cui se adresează?

Cursurile se adresează persoanelor cu domiciliul în judeţul Buzău, care vor să demareze o afacere în mediul urban, si care sunt interesate să se înscrie în programul “România Start Up Plus” pentru a obtine fonduri nerambursabile.

Avantaje:

• Cursul este gratuit: ai o sansă unică de a învăta “abc-ul în afaceri” de la traineri experimentati, fără a cheltui bani din buzunarul tău;

• Poti înscrie Planul de Afaceri elaborat pe parcursul derulării cursului în concursul pentru obtinerea a 42.000 euro nerambursabili;

• Certificatul de absolvire a cursului, este recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale si va poate aduce punctaje în cazul participarii la diverse alte programe de finantare;

• Riscuri minime: spre deosebire de StartUp Nation, trebuie să îti înfiintezi firma doar după ce proiectul tău a fost aprobat la finantare.

• Beneficiezi de asistentă pentru pregătirea Planului de Afaceri.

Conditii de înscriere:

• Domiciliul stabil în judetul Buzau sau judetele din Regiunea Sud-Est;

• Minim 12 clase finalizate;

• Să NU fii actionar majoritar într-o societate comercială comercială în același domeniu de activitate cu cel în care intenționez să deschid afacerea în cadrul proiectului la momentul înscrierii în cadrul proiectului;

• Să nu fii deja înscris într-un alt program European prin care se acordă sprijin nerambursabil pentru demararea unei afaceri;

Informatii suplimentare se pot obtine pe pagina noastră: www.startupsudest.ro

Scrie-ne pe adresa de e-mail: alina@fiatest.ro sau contactează direct expertul nostru la tel: 0728 877 105

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Fiatest SRL

Adresa: Ion Brezoianu 23-25, Corp A, etaj 3, Bucuresti Sector 1, jud. Bucuresti

Descriere:

FiaTest și-a început activitatea în 1990, fiind prima companie românească de consultanță specializată în managementul calității și în educația adulților. Odată cu evoluția clienților noștri, ne-am dezvoltat competențele în patru direcții principale: sisteme de management pentru industrie și administrație, management de proiect, instruire personal, iar din 2008, ne-am lărgit expertiza în domeniile Lean Manufacturing, Kaizen, TPM (Mentenanta Total Productivă) și Securitate IT.

În 25...

logo Fiatest SRL
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0728877105
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.
Catre pagina de inceput