Curs Frizer

imagine CURS FRIZER
700 RON
Sună acum: 0742228788

Curs Frizer

Curs de calificare // Autorizat

Resita, jud. Caras-severin // Pret: 700 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data adaugarii: 23/10/2020

Organizăm cursuri de calificare pentru meseria de FRIZER Detalii și înscrieri: 0742228788 cursuricalificareresita@gmail.com Reșita , str. PETRU MAIOR , NR.2 , BL. 800, ET. 2 , BIROU 237 .
Prezentare curs

Curs Frizerie este perfect pentru persoanele care doresc sa inceapa o meserie noua fie pentru a se angaja, fie pentru a-si deschide propriul salon de frizerie.
Frizerii executa tunsori pentru barbati si femei, utilizand aparate electrice, foarfeci, executa retusuri si pieptanaturi .
 La finalul cursului vei putea realiza cu usurinta tunsori barbatesti impecabile, adecvate fiecarui tip de fizionomie sau constitutie.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

CURSURI SPIC FORMARE PROFESIONALA SRL

logo CURSURI SPIC FORMARE PROFESIONALA SRL

Adresa: STR. PETRU MAIOR , NR. 2, BL.800, ET. 2, CAM 237, Resita, jud. Caras-Severin
E-mail contact firma: cursuricalificareresita@gmail.com
Descriere:

Cursuri Spic desfășoară cursuri de formare profesionala si calificare profesionala adresate adultilor , fiind autorizate de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC), fost CNFPA-Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor, in conformitate cu legislatia in vigoare. Noi va putem implini visele cu eforturi financiare minime. Alege sa urmezi cursuri de calificare autorizate.
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0742228788

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput