Curs Fochist la cazane de apa calda si cazane de abur de joasa presiune-Clasa C (ISCIR)

imagine Curs Fochist la cazane de apa calda si cazane de abur de joasa presiune-Clasa C (ISCIR)
700 RON
Sună acum: 0722582736, 0241 618268

Curs Fochist la cazane de apa calda si cazane de abur de joasa presiune-Clasa C (ISCIR)

Curs de calificare // Autorizat

Constanta, jud. Constanta // Pret: 700 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data adaugarii: 02/09/2019

Organizam cursuri calificare Fochist la cazane de apa calda si cazane de abur de joasa presiune-Clasa C (ISCIR), cu durata de 2 luni, pret 600 lei(cursul) + 400 lei (autorizarea ISCIR). Constanta - Casa de Cultura, etaj 2, camera 60 (intrarea pe la birouri, prin spatele cladirii, vis-a-vis de magazinul " Piese auto", vezi foto).
Prezentare curs

Ocupația de fochist se refera la totalitatea competentelor tehnice si organizatorice care permit exploatarea in conditii de securitate a cazanelor si implica cunostinte si abilitati deosebite privind operarea si supravegherea functionarii cazanelor de abur, apa fierbinte, apa calda si abur de joasa presiune precum si a supraincalzitoarelor si economizoarelor independente, denumite în continuare „cazane”.

Fochistul este o persoana instruita si autorizata sa opereze, sa supravegheze cazanele si sa intervina cu promptitudine, prin actiuni specifice si in limitele de competența, asupra cauzelor care pot produce functionarea anormala sau avarii ale cazanului. Acest lucru presupune o activitate complexa, care depinde de foarte multi factori cum sunt: tipul cazanului si a instalatiilor auxiliare, diversitatea operatiilor care trebuie executate in cadrul limitelor de competenta, multitudinea cunostintelor tehnice pe care trebuie sa le dobandeasca, profesionalismul in activitate, aplicarea normelor de protectia muncii, PSI si a prescriptiilor tehnice ISCIR, protectia mediului inconjurator, etc.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Formare Profesionala DAL

logo Formare Profesionala DAL

Adresa: B-dul Al. Lapusneanu nr. 1, Constanta, jud. Constanta
Telefon: 0722582736
E-mail contact firma: fpdal@yahoo.com
Descriere:

Cu o activitate in domeniul de formare profesionala de peste 20 ani, va stam la dispozitie cu numeroase cursuri de calificare, specializare, perfectionare sau initiere. 
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0722582736 0241 618268

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput