Curs de specializare in REMODELARE CORPORALA

imagine Curs de specializare in REMODELARE CORPORALA
500 RON
Sună acum: 0724341894,
+4037 134 79 51

Curs de specializare in REMODELARE CORPORALA

Training / Dezvoltare personala

Bucuresti Sector 1, jud. Bucuresti // Pret: 500 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 2 zile
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari: 06/04/2018

Top Quality Management, in calitate de furnizor de cursuri de formare profesionala cu peste 12 ani experienta, va invita sa participati la cursul intensiv REMODELARE CORPORALA organizat lunar, in sistem weekend (detalii www.cursuriautorizate.ro).
Prezentare curs

Cursul de REMODELARE CORPORALA urmareste pregatirea teoretica si practica prin prezentarea celor mai noi tehnici si tehnologii folosite in tratamentele de slabire si remodelare corporala: criolipoliza, vacuum, cavitatie, lipolaser, ultrasunete, endermologie (VelaShape si LPG), radiofrecventa, presoterapie, termoterapie, mezoterapie, electrostimulare. Se adreseaza atat persoanelor care cativeaza in saloane de infrumusetare cat si celor care nu au experienta si doresc sa acceseze o meserie cautata pe piata muncii.


In urma parcurgerii cursului de REMODELARE CORPORALA organizat de Top Quality Management, absolventii vor dobandi toate cunostintele necesare lucrului cu echipamentele si tehnologiile din domeniu. Totodata, vor acestia vor afla modalitatea de intocmire a schemelor optime de tratament astfel incat sa obtina cele mai bune rezultate.


Dupa absolvire, cursantul va deveni un adevarat profesionist in terapii de Remodelare Corporala, fiindu-i usor sa gaseasca un job intr-un salon de profil sau sa isi diversifice serviciile la locul de munca actual.


Pretul total al cursului este de 500 lei/participant si include materialele de curs, accesul la cele mai noi tehnologii, prestatia lectorului, examinarea si coffe-break.


Pentru detalii va rugam sa accesati www.cursuriautorizate.ro, prin e-mail la adresa office@cursuriautorizate.ro sau sa ne contactati telefonic la 037 134 79 51 sau 0724 341 894.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

SC Top Quality Management SRL

Adresa: Str. Dionisie Lupu nr. 49, sector 1, Bucuresti Sector 1, jud. Bucuresti
Telefon: 0724341894
E-mail contact firma: comunicare@cursuriautorizate.ro

Descriere:
SC TOP QUALITY MANAGEMENT SRL este o companie cu capital integral romanesc a carei activitate este organizarea de cursuri autorizate ANC de formare, specializare si perfectionare din diverse domenii.

SC TOP QUALITY MANAGEMENT SRL are o experienta de peste 6 ani in domeniul furnizarii de programe de formare profesionala. Este furnizor autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari pentru 35 de programe de initiere, specializare, perfectionare. Toate programele de formare sustinut...

logo SC Top Quality Management SRL
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0724341894 +4037 134 79 51
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.
Catre pagina de inceput