Curs Cosmoenergetica cu Veaceslav Gurschi

imagine Curs Cosmoenergetică cu Veaceslav Gurschi
150 EUR
Sună acum: 0742483333

Curs Cosmoenergetica cu Veaceslav Gurschi

Training / Dezvoltare personala

Brasov, jud. Brasov // Pret: 150 EUR


Data incepere: 02/05/2020
Perioada inscrieri: 15/03/2020 - 01/05/2020
Organizator: AlexaEvent
Data adaugarii: 15/03/2020

Cosmoenergetica cu Veaceslav Gurschi – Curs teoretico – practic și inițieri 2-3 mai 2020 10.00-18.00 Detalii si inscrieri aici: https://alexaevent.ro/2019/12/12/cosmoenergetica/
Prezentare curs

Cosmoenergetica cu Veaceslav Gurschi – Curs teoretico – practic și inițieri

2-3 mai 2020

10.00-18.00


Detalii si inscrieri aici: https://alexaevent.ro/2019/12/12/cosmoenergetica/


„VĂ OFER ceva DEOSEBIT. CUNOȘTINȚE și EXPERIENȚE PREȚIOASE, care o să Vă fie UTILE PENTRU TOATĂ VIAȚA! O să primiți informații folositoare dar și LECȚII DE APLICARE A CUNOȘTINȚELOR NOI ÎN PRACTICĂ! Deoarece numai prin practică VĂ VEȚI CONVINGE cât de FUNCȚIONALE și EFICIENTE sunt TEHNOLOGIILE COSMOENERGETICE!” Veaceslav Gurschi


Cursul este teoretico-practic, obiectivul cursului fiind acela de a oferi tuturor participanţilor tehnicile şi metodele PRACTICE ale cosmoenergeticii. Veți obține DEPRINDERI și APTITUDINI valoroase legate de tratarea diferitor boli în contact și la distanță, autotratare, diagnosticare, curățarea spațiului locativ, armonizare sufletească, autorealizare socială și personală, acordarea și normalizarea chakrelor, curățarea meridianelor energetice, eliminarea oboselii și activarea resurselor interne, înlăturarea blocajelor emoționale, fricilor, depresiilor, curățarea de influențe energetice negative externe, întinerirea organismului, dezvoltarea capacităților intelectuale, normalizarea greutății, întărirea imunității, calmarea și armonizarea sistemului nervos, lucrul cu dependențele, eliminarea durerii etc.


Ce avantaje ai daca participi?

Participanții vor avea posibilitatea de a EXERSA PERSONAL noile metode și tehnici CHIAR ÎN CADRUL CURSULUI, astfel, încât, să le poată aplica ulterior de sine stătător în practică.


CUNOȘTINȚELE și CAPACITĂȚILE obținute le veți putea utiliza cu succes atât PERSONAL cât și în raport cu APROPIAȚII VOȘTRI. Familia este un organism întreg și pentru ca să ai o viață echilibrată și armonioasă este necesar de avansat nu doar pe plan personal dar și de îmbunătățit sferele vieții a soțului (soției), copiilor, părinților.


Persoanele care vor utiliza cosmoenergetica în plan profesional (de ex. terapeuții) vor avea rezultate și mai bune. Orice persoană poate practica cosmoenergetica, nu se cer careva abilități speciale. Avem cosmoenergeți care utilizează reiki, teta-healing, terapia bowen, reflexoterapia, yoga ș.a. practici. Toate practicile energetice terapeutice și de dezvoltare personală sunt COMPATIBILE CU COSMOENERGETICA.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

AlexaEvent

logo AlexaEvent

Adresa: Predeal, Brasov, Brasov, jud. Brasov
Descriere:

DE CE ALEXAEVENT?

Pentru că AlexaEvent aduce în România multe conferinţe, cursuri, workshop-uri şi seminarii pe placul românilor!


Pentru că AlexaEvent iubește oamenii și dezvoltarea acestora. Deoarece credem că doar prin dezvoltarea noastră putem evolua și putem să ne atingem adevăratul potențial! Cunoașterea și autocunoașterea vor aduce întotdeauna împlinire și satisfacție la orice nivel: profesional, familial, personal, etc.


Așadar, te invităm să descoperi evenimentele actuale din orașul tău!
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0742483333

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.
Catre pagina de inceput