Curs Competente Antreprenoriale

imagine Curs Competente Antreprenoriale
800 RON
Sună acum: 0730102899

Curs Competente Antreprenoriale

Curs de iniţiere // Autorizat

Baia Mare, jud. Maramures // Pret: 800 RON


Data incepere: 21/02/2020
Perioada inscrieri: 20/01/2020 - 20/02/2020
Organizator: EDUCONS
Data ultimei actualizari: 20/01/2020

Dacă sunteți interesat de pornirea sau dezvoltarea unei afaceri, cursul de “Competențe antreprenoriale” vă ajută să vă validați ideea de afaceri. Veți afla cum să diminuati riscurile si cum să vă cresteți profiturile.
Prezentare curs
Succesul în afaceri este conditionat de existenta unei idei de afaceri bune si de calitatile persoanei care va coordona afacerea. Sansele de reusita pot fi crescute printr-o pregătire teoretică si practică riguroasă. Pentru cei care cred ca educatia le poate aduce un plus în modul în care îsi conduc afacerea am creat un curs care este extrem de util atât persoanelor care vor sa demareze o afacere precum si celor care au demarat o afacere doar de câtiva ani.
Cursul de “Competente Antreprenoriale” este un curs de specializare acreditat de Autoritatea Natională pentru Calificări (ANC) si recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetării, Inovării şi Tineretului. Cursul are o durata 45 de ore si este bazat atât pe prezentari ale trainerilor cât si pe aplicatii practice si studii de caz. Veti primi informatiile necesare pentru pregatirea si dezvoltarea unei afaceri de succes pe parcursul a 2 module de curs, respectiv “Pregatirea si initierea unei afaceri” (modul de 24 ore) si “Functionarea si Dezvoltarea Afacerii” (modul de 21 ore). Vor fi prezentate si analizate aspecte legate de valorificarea ideilor si oportunitatilor de afaceri, marketing, management, planificare strategica, bazele contabilitatii, planificare financiara, promovarea afacerilor in mediul electronic si despre modul de elaborare al planului de afaceri. La finalul acestuia fiecare participant va întocmi un plan de afacere.

AVANTAJELE PARTICIPARII LA CURS
• Va puteti valida ideea de afaceri. Pe parcursul cursului aveti sansa de a discuta cu lectorii si a afla informatii despre punctele tari, si cele slabe, ale afacerii la care v-ati gandit.
• Diploma obtinuta este acreditata, si va va oferi sanse de a obtine punctaje mai bune si in cazul in care va ganditi sa obtineti fonduri europene pentru dezvoltarea afacerii.
• Invatati cum sa va faceti singuri Planul de Afaceri


CERTIFICARE
Cursul se va finaliza cu un examen de absolvire în urma căruia veti primi un Certificat recunoscut la nivel european. Examenul va fi susţinut în prezenţa unei comisii ANC (fostul CNFPA) si va avea două părti: o parte teoretică si una practică, în care veţi prezenta planul de afacere pe care îl veţi redacta de-a lungul cursului.


Inscriere si derulare curs
Despre organizator

EDUCONS

logo EDUCONS

Adresa: bd. Unirii nr. 16, et.4, cam 14, Baia Mare, jud. Maramures
Telefon: 0730102899
E-mail contact firma: contact@educons.ro
Descriere:
CINE SUNTEM?

"EDUCONS", ( "educaţie" şi "consultanţă") a fost înfiinţată în anul 1999, după o experienţă de 5 ani, a reprezentantului firmei, în cadrul unei firme de prestigiu în acest domeniu, şi anume: Fiatest Centru Educaţional Bucureşti.


CE DORIM?

Societatea modernă presupune existenţa unor cetăţeni activi şi responsabili, dornici să se perfecţioneze şi să se autodepăşească. Dorim sa contribuim şi noi, prin serviciile pe care le oferim, la construirea societăţii moderne româneşti, pentru a-şi găsi locul binemeritat în marea familie europeană. Ne caracterizează entuziasmul şi suntem convinşi ca ne va ajuta să ajungem la destinaţie.

DE CE SA ALEGETI EDUCONS?

•PROGRAM FLEXIBIL
•CALITATE
•CONFIDENŢIALITATE
•SPECIALIĂTI
•PROMPTITUDINE
•SUPORT LOGISTIC
•ACOPERIRE TERITORIALĂ
•REDUCEREA FLUCTUALITAŢIILOR DE PERSONAL
•PREŢURI ACCESIBILE ŞI POSIBILITATEA PLĂŢII IN RATE
•PROFESORI CU EXPERIENŢĂ ÎN ACTIVITATEA CU ADULŢII
•PROFESIONALISM
Activitătile principale sunt:

Instruire în domeniul limbilor străine şi utilizării calculatoarelor;
Servicii în domeniul resurselor umane;
Servicii de traduceri şi interpretare;
Editarea cărţilor, broşurilor şi a altor publicaţii;
Activităţi de secretariat, dactilografie şi multiplicare;
Realizarea şi furnizarea de programe;
Activităţi de consultanţă în afaceri şi management;


Pri...


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0730102899

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul a adaugat un document suplimentar de interes pentru cei interesati in a participa la acest curs.

Vizualizeaza documentul


Catre pagina de inceput