Curs Cofetar Patiser

imagine CURS COFETAR PATISER
900 RON

Curs Cofetar Patiser

Curs de calificare // Autorizat

Resita, jud. Caras-severin // Pret: 900 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data adaugarii: 23/10/2020

Organizăm cursuri de calificare pentru meseria de COFETAR PATISER . Detalii și înscrieri: 0742228788 cursuricalificareresita@gmail.com Reșita , str. PETRU MAIOR , NR.2 , BL. 800, ET. 2 , BIROU 237 .
Prezentare curs

 Cadrul cursului vei invata tainele cofetaritului si a patiseriei frantuzesti de la cei mai buni maestrii cofetari. Daca lucrezi deja intr-o cofetarie, dar vrei sa te perfectionezi pe arta dulciurilor frantuzesti, inscrie-te la acest curs si vei invata tehnici de lucru noi, ingrediente noi si cum se prepara dulciurile frantuzesti. Maestrii cofetari care te vor invata tainele cofetariei la curs sunt scoliti in cele mai bune si mai fine laboratoare.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

CURSURI SPIC FORMARE PROFESIONALA SRL

logo CURSURI SPIC FORMARE PROFESIONALA SRL

Adresa: STR. PETRU MAIOR , NR. 2, BL.800, ET. 2, CAM 237, Resita, jud. Caras-Severin
E-mail contact firma: cursuricalificareresita@gmail.com
Descriere:

Cursuri Spic desfășoară cursuri de formare profesionala si calificare profesionala adresate adultilor , fiind autorizate de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC), fost CNFPA-Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor, in conformitate cu legislatia in vigoare. Noi va putem implini visele cu eforturi financiare minime. Alege sa urmezi cursuri de calificare autorizate.
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0742228788
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput