Curs Business Analysis in IT - Sibiu

imagine Curs Business Analysis in IT - Sibiu
1200 RON

Curs Business Analysis in IT - Sibiu

Training / Dezvoltare personala

Sibiu, jud. Sibiu // Pret: 1200 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Azimut Vision
Data adaugarii: 07/08/2020

Curs cu pregatire de la zero.
Prezentare curs

Business Analystul in cadrul unui proiect de IT indeplineste mai multe roluri, dar cel mai important este cel de punte de legatura intre client si echipa de programatori. Tot el analizeaza organizatia, nevoile strategice, sistemele, modelele si procesele. Trebuie sa descopere de ce anume are intr-adevar nevoie clientul, nu ceea ce crede ca doreste. Se ocupa de dezvoltarea si intelegerea clara a cerintelor, executarea unor proiecte specifice de analiza, lucrul cu stakeholderii de la toate nivelele, imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor de IT, asistenta privind integrarea si acceptance testing, asigurarea suportului in timpul si dupa implementare, imbunatatirea calitatii rapoartelor etc.

Locatie: Sibiu

Durata: 30 de ore

https://azimutvision.ro/course/business-analysis-in-it-sibiu/

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Azimut Vision

logo Azimut Vision

Adresa: Bd. Eroior nr.14, Cluj-napoca, jud. Cluj
Descriere:

Curs acreditat de pregatire pentru meseria de Front End Developer

Locatia: Cluj-Napoca

Durata: 100 de ore


Parerile cursantilor:

"Cursul mi-a fost foarte folositor, o piatra de pornire care imi lipsea si care ma indeamna sa invat si mai mult in acest domeniu. Mi-a placut enorm interactiunea atat cu staff-ul cat si cu instructorul . Foarte util cursul. Multumesc pt informatiile bine structurate si de calitate .Totodata mi-a placut implicarea si seriozitatea Cristinei. Mi-a facut mare placere sa particip la acest curs si am invatat foarte multe din el. Personal a fost o investitie foarte buna pentru mine. Va multumesc Azimut Vision"

- Istvan


"La curs in sine, personal mi-a placut modul de predare si faptul ca am primit teme si exercitii care m-au ajutat enorm sa inteleg cum sa lucrez mai bine in HTML si CSS. Mi-a placut, de asemenea, sa studiez tot ce tine de Front End deoarece am descoperit ca ma pasioneaza. Mi-a placut sala, mediul in care s-a desfasurat cursul. Mi-a placut ca s-a proiectat cursul pe perete si ca s-au realizat prezentari Ppt pe marginea carora am invatat si am discutat. Un plus a fost ca am primit suport de curs acasa, la fiecare modul (foile acelea printate). Mi-a pl...
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0720342122
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput