Comunicarea Eficienta - Seminar Sub Licenta Pcm

sigla Comunicarea eficienta - Seminar sub licenta PCM
imagine Comunicarea eficienta - Seminar sub licenta PCM
500 EUR

Comunicarea Eficienta - Seminar Sub Licenta Pcm

Seminar

Bucuresti Sector 3, jud. Bucuresti // Pret: 500 EUR


Data incepere: 18/03/2020 // Durata: 24 ore in 3 zile
Perioada inscrieri: 02/02/2020 - 09/03/2020
Data ultimei actualizari: 18/02/2020

Lifelong Learning Solutions va invita sa participati in perioada 18-20 martie 2020 - in Bucuresti - la seminarul sub licenta Process Communication Model®: "Comunicarea eficienta"! Comunicarea eficienta este de fapt arta subtila de a initia conexiuni umane autentice... Inscrierile sunt deja DESCHISE! * Termen-limita pentru inscrieri si achitarea taxei: 9 martie 2020
Prezentare curs
Indrazneste sa-ti explorezi dintr-o alta perspectiva universul relational si alege sa fii impreuna cu noi in aceasta ”calatorie” speciala:

Perioada: 18-20 martie 2020 * Localitatea: Bucuresti * Locatia: Real Teco - smart buildings - https://www.realteco.ro/ Program: 9:00-17:30 * Taxa de participare: 500Euro (nu se percepe TVA, iar costurile pentru realizarea Profilului Individual al Personalitatii sub licenta PCM® (150Euro) sunt incluse).

Gentle reminder: Inscrierile sunt considerate finalizate numai dupa achitarea integrala a taxei de participare la seminar. Perioada cuprinsa intre 9-18 martie 2020 este dedicata evaluarii sub licenta PCM® pentru realizarea Profilului Individual al Personalitatii (PPI) fiecarui participant.  

Oferta speciala: Oricine este interesat sa opteze imediat pentru realizarea Profilului Individual al Personalitatii (PPI) poate achita o prima transa in valoare de 150Euro, urmand ca restul taxei de seminar in cuantum de 350Euro sa fie platita pana cel mai tarziu in data de 9 martie 2020.

Modelul Procesului de Comunicare® este in primul rand o experienta de viata: se "traieste" cu energia speciala a prezentului, participantii si trainerul interactionand - intr-un mediu securizat - cu maxima autenticitate si deschidere...! PCM® devine astfel o "calatorie" catre noi insine, in care confortul si confidentialitatea sunt repere importante.

Avantajul cel mai important consta in faptul ca acest excelent instrument de management poate fi utilizat cu rezultate foarte bune imediat dupa incheierea seminarului, in toate actiunile personale sau profesionale pe care doriti sa le intreprindeti!


In plus, taxa de participare asigura si realizarea - sub licenta PCM® - a Profilului Individual al Personalitatii!Acest tip de seminar este recunoscut la nivel international si este inclus in programele de certificare “PCM – Train the Trainer” si “PCM – Train the Coach”!

Toti cei interesati de optimizarea competentelor necesare dezvoltarii lor personale si profesionale in vederea unei cariere de top sunt bineveniti!


Pentru inscrieri va rugam sa descarcati formularul de pe site sau sa ne scrieti pe adresa de e-mail: office@lifelong.ro.

Trainer certificat PCM®: Ane-Mary Ormenisan https://www.lifelong.ro/despre-ane-mary-ormenisan/# 


Foarte important de retinut: Orice persoana care doreste sa intre in posesia profilului individual al personalitatii (fara a fi conditionata de participarea la seminarul introductiv) poate solicita primirea acestuia daca achita in prealabil taxa de 150Euro (nu se percepe TVA). Dupa verificarea platii este activata parola de acces pentru efectuarea on line a testului. Rezultatele sunt consemnate intr-un manual explicativ de aproximativ 40 de pagini, sunt strict confidentiale si cuprind inclusiv recomandari cu privire la actiunile care pot conduce la optimizarea performantelor profesionale, a dezvoltarii personale si a interrelationarii cu ceilalti. Este recomandabil sprijinul trainerului certificat atunci cand analizati rezultatele. 

Detalii semnificative referitoare la continutul seminarului puteti gasi aici: https://www.lifelong.ro/comunicarea-eficienta/ și https://www.lifelong.ro/noutati/

Daca doriti sa ne solicitati informatii suplimentare ori sa beneficiati de oferta noastra de training personalizat, va invitam sa ne contactati pe adresa de e-mail office@lifelong.ro.
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Lifelong Learning Solutions

logo Lifelong Learning Solutions

Adresa: Aleea Rimnicu Vilcea nr.13, sector 3, Bucuresti Sector 3, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@lifelong.ro
Descriere:
Specializata in furnizarea si promovarea educatiei permanente a adultilor, Lifelong Learning Solutions s.r.l. ofera servicii profesionale de consultanta si training in domeniul organizational si in cel al dezvoltarii potentialului uman.


Lectori

Lectori generali
Ane-Mary Ormenisan (Trainer certificat international in Process Communication Model®)

Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733918961
Document suplimentar

Organizatorul a adaugat un document suplimentar de interes pentru cei interesati in a participa la acest curs.

Vizualizeaza documentul


Catre pagina de inceput