Curs: Cadru Tehnic cu Atributii in Domeniul Prevenirii si Stingerii Incendiilor

imagine CADRU TEHNIC CU ATRIBUTII IN DOMENIUL PREVENIRII SI STINGERII INCENDIILOR
700 RON
Sună acum: 0722368648

Curs: Cadru Tehnic cu Atributii in Domeniul Prevenirii si Stingerii Incendiilor

Curs de specializare // Autorizat

Constanta, jud. Constanta // Pret: 700 RON


Data incepere: 08/11/2021
Perioada inscrieri: 08/10/2021 - 07/11/2021
Organizator: Asociața A.S.F.P.
Data ultimei actualizari: 11/10/2021

Ocupatia se refera la competentele necesare cadrului tehnic cu atributii PSI pentru planificarea, organizarea, monitorizarea si controlul activitãtii de prevenire si stingere a incendiilor.
Prezentare curs
Participanții trebuie să fie absolvenți de liceu cu sau fară diplomă de bacalaureat, cu vârsta minimă 18 ani;Ocupația include de asemenea competente legate de acordarea asistentei tehnice de specialitate în situatii critice, investigarea contextului producerii incendiilor, acordul în cazul documentatiilor privind prevenirea si stingerea incendiilor, instruirea salariatilor în domeniul PSI si elaborarea documentelor specifice activitătii din domeniu.Unități de competență specifice1. Planificarea activității de apărare împotriva incendiilor 2. Organizarea activității de apărara împotriva incendiilor 3. Monitorizarea activității de apărare împotriva incendiilor 4. Elaborarea documentelor specifice activitatii de apărare împotriva incendiilor 5. Instruirea salariaților în domeniul apărarii împotriva incendiilor 6. Controlul modului de respectare a masurilor de apărare împotriva incendiilor 7. Acordarea asistenței tehnice de specialitate în situații critice
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Asociața A.S.F.P.

logo Asociața A.S.F.P.

Adresa: B-dul Al. Lăpușneanu nr.1 (parterul casei de cultură, la Cursuri de Calificare), Constanta, jud. Constanta
E-mail contact firma: office@asistentasiformare.ro
Descriere:

Asociația de Dezvoltare pentru Asistență Socială și Formare Profesională (Asociația A.S.F.P.) este persoană juridică fără scop patrimonial și este înființată în anul 2016 prin dorința membrilor fondatori de a crește calitatea resursei umane precum și calitatea în domeniul formării profesionale.

 Printr-o abordare creativă și eficientă Asociația A.S.F.P. urmărește, pe de o parte ca toți beneficiarii cursurilor absolvite (în prezent peste 1600 absolvenți) să demonstreze profesionalism în munca desfășurată atât în calitate de administratori ai propriilor afaceri, cât și în calitate de angajați, iar pe de altă parte să prevină și să combată marginalizarea socială, abuzul, neglijarea și discriminarea de orice formă în scopul creșterii calității vieții oamenilor indiferent de vârstă, gen, etnie, religie sau categorie socială.

Asociația A.S.F.P. are în componența ei specialiști în diverse domenii privind formarea profesională continuă a adulților și asistență socială.

În acest sens, specialiștii Asociației A.S.F.P. dețin o vastă experiență și competențe în domenii precum: asistență socială, securitate și sănătate în muncă, situații de urgență, construcții, contabilitate, resurse umane etc, formarea profesională fiind una de...
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0722368648

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput