Training: Analiza de senzitivitate

imagine Analiza de senzitivitate
690 RON

Training: Analiza de senzitivitate

Training / Dezvoltare personala

Zalau, jud. Salaj // Pret: 690 RON


Data incepere: 23/07/2020 // Durata: 18 ore in 4 zile
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: CDIMM Maramures
Data ultimei actualizari: 08/05/2020

In afaceri, atunci cand previzionezi rezultatele financiare este bine sa iei in calcul posibila variatie a parametrilor unei afaceri. Analiza de senzitivitate ofera o imagine asupra posibiliei evolutii a unei afaceri si asupra riscurilor la care te expui cand dezvolti o noua afacere.
Prezentare curs

In afaceri se poate intampla, chiar si atunci cand previziunile financiare s-au intocmit intr-o varianta pesimista, ca rezultatele financiare la care se ajunge sa fie complet diferite fata de ceea ce s-a previzionat. Lucrurile se complica si mai mult atunci cand firma are de rambursat credite.



Analiza de senzitivitate te poate ajuta sa intelegi care ar putea fi efectele acestor fenomene asupra unei firme si te poate ajuta sa prvizionezi mai bine care sunt principalele riscuri.



Cursuri se adreseaza celor care doresc sa porneasca o afacere, celor care au deja o afacere si doresc sa o dezvolte si care au notiuni PRIMARE de contabilitate si de management financiar.


Inscriere si derulare curs
Despre organizator

CDIMM Maramures

logo CDIMM Maramures

Adresa: Bd Traian, Nr 9/16, Baia Mare, jud. Maramures
Descriere:

Fundatia CDIMM Maramures este o organizatie neguvernamentala ce isi propuse sa sprijine Intreprinderile Mici si Mijlocii din judetul Maramures si din judetele invecinate.
CDIMM Maramures organizeaza cursuri de instruire antreprenoriala pentru antreprenori, pentru managerii de companii si pentru cei care doresc sa demareze o afacere.





Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0262-224870
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.




Catre pagina de inceput