Curs: Agricultor in Culturi Vegetale si Crescator de Animale

imagine AGRICULTOR ÎN CULTURI VEGETALE ŞI CRESCĂTOR DE ANIMALE
600 RON

Curs: Agricultor in Culturi Vegetale si Crescator de Animale

Curs de calificare // Autorizat

Baia Mare, jud. Maramures // Pret: 600 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 360 ore in 90 zile
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: SC CERC SRL
Data ultimei actualizari: 06/02/2020

Acest curs este destinat persoanelor care lucrează în domeniul agricol și zootehnic și doresc să se specializeze, precum și persoanelor interesate de initierea unui proiect pentru atragerea de fonduri europene in agricultura pentru masurile din cadrul PNDR. Muncitorii calificati in culturi vegetale mixte si crescatorii de animale planifica, organizeaza si efectueaza activitati agricole pentru
Prezentare curs
Cursul se va desfasura in doua etape: PRIMA ETAPA: Predarea teoretica – 120 ore – în cadrul acestei etape vor fi studiate următoarele tematici: identificarea condiţiilor specifice de amplasare a diferitelor culturi de câmp şi furajere, aprovizionarea cu materii prime şi materiale, pregătirea terenului pentru înfiinţarea culturilor, înfiinţarea culturilor de câmp şi furajere, executarea lucrărilor de întreţinere a plantelor de câmp şi furajere, recoltarea, depozitarea, conservarea şi valorificarea culturilor de câmp şi a furajelor, pregătirea spaţiilor de cazare pe specii şi categorii de animale, popularea adăposturilor, îngrijirea animalelor de reproducţie, îngrijirea animalelor gestante, îngrijirea noilor născuţi până la înţărcare, îngrijirea animalelor de producţie, munca în echipă, comunicarea la locul de muncă, aplicarea n.p.m. şi n.p.s.i. ETAPA A DOUA: - practica – 240 de ore – in cadrul stagiului de practica, cursantii se vor deplasa intr-un loc special amenajat (o ferma), unde vor pune în practică ceea ce au invațat la proba teoretică. SC CENTRUL DE EXCELENŢĂ PENTRU RESURSE COMUNITARE SRL pune la dispoziţia cursanţilor suportul de curs, prezentari Power Point, planşe, reviste de specialitate, lectori specialişti în domeniu, precum și un loc în care să se desfăsoare practica. Modalitati de evaluare a programului de formare: Evaluare initiala, pe parcurs, de impact, de urmarire si finala. Locaţia sălii de curs: Casa Tineretului, bd. Unirii nr. 13, sau la locaţia beneficiarului. La finalizarea cursului se va sustine un examen atât teoretic (text grilă), cât și practic. Care sunt AVANTAJELE participarii la acest curs? - asimilarea cunoştinţelor necesare domeniului - pregatirea profesională este asigurată de lectori cu experianţă teoretică şi practică - cursul este acreditat ANC (fostul CNFPA), iar diploma este recunoscută naţional şi international - program de curs flexibil - plata în rate (pentru personae fizice) şi multe alte avantaje - stagii de practica specializate in ferme de profil recunoscute Absolventii vor primi certificat de CALIFICARE pentru ocupatia de Agricultor in culturi vegetale si crescator de animale, COR 613003, curs de CALIFICARE, ce va purta antetul Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale. Acest certificat va fi insotit de un supliment descriptiv în care vor fi mentionate competenţele dobandite în urma participarii la curs.
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

SC CERC SRL

logo SC CERC SRL

Adresa: str. G. Ureche nr. 10A, Baia Mare, jud. Maramures
E-mail contact firma: c_ieremia@yahoo.com
Descriere:

SC CERC SRL ofera servicii de formare profesionala (cursuri certificate ANC) in domeniile:

- Agricultor in cultura plantelor si cresterea animalelor (curs de initiere si curs de calificare);

- Sef de ferma agricola (ambele de calificare, agreate de AFIR pentru beneficiarii de finantari agricole);

- Comunicare in Limba engleza,

- Competente antreprenoriale,

- Antreprenor in economia sociala,

- Ghid de turism (agreat de AFIR pentru angajatii din centrele de informare turistica),

- Evaluator de proiecte,

- Consilier vocational.
Lectori

Lectori generali
IUGA MARIA

Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0745318089
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput